milvahti
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 6 years ago
Viestit: 4

5 years ago

Heih,
osaisiko joku sanoa, että mistä syystä kuvien siirto kamerasta koneelle katkeaa aina kesken kuvien siirron? Koneen näytölle ponnahtaa ikkuna, jossa lukee vaihtelevasti joko, että "laite on lakannut toimimasta" tai "kuvien lähdettä ei löydy" tai jotain kummallista kahvaan liittyen (että "kahva ei yhteensopiva" tjtk.)

Mitähän kummaa tämä tarkoittaa? Aikaisemmin kuvat pystyi siirtää USB-johdolla, mutta nyt homma on reistaillut jo usean viikon ajan. Jokunen kymmen kuva ehtii aina siirtyä ennen kuin siirto katkeaa. Sama tapahtuu nyt joka kerta.

Kiitos jos joku osaa sanoa asiaan jotakin!
-M
 
jyrik
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 814

5 years ago

Itsellä tulisi ekana varmaankin mieleen kokeilla toisella USB-johdolla jos mahdollista. Samoin jos käytät usb-hubia tai usb-jatkojohtoa niin kokeile poistaa se välistä ja liitä kameran johto suoraan tietokoneeseen.

Mulla on joskus tiedostojen siirtäminen tökkinyt ulkoiselle kiintolevylle, mutta korjaantui johtoa vaihtamalla. Jännästi siinä tapahtui jokaisella yrittämällä tilttaaminen yhden tietyn tiedoston kohdalla, mikä sai ekaksi miettimään onko tiedostossa tai lähdekiintolevyssä jotain rikki.
 
Quiquern
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 20655
Viesti:

5 years ago

Kokeilisin myöskin toista usbiväylää. Ties vaikka olisi pölyä tms.
Waldo's Peoplen Waldo:

"Itseensä pitää luottaa, eikö niin?"
 
Hjelperi
Liittynyt: 7 years ago
Viestit: 710

5 years ago

Itsellä oli kerran USB johdon huonon kontaktin syynä...valikko ponnahti auki...kuvat eivät kuitenkaan siirtyneet tai siirto keskyetyi aina kesken kaiken...eli oli johdon rakenne jotenkin kärsinyt käytössä ...johdon uusituani alkoi pelaamaan taas siirrot.
 
photon
Liittynyt: 6 years ago
Viestit: 869

5 years ago

Kortinlukija ei ole investointina pöllömpi. Ei tule tuota ongelmaa.

Voisit tietysti ihan ekana kokeilla ladata Canonin sivustolta uusimmat versiot ohjelmistoista, se kun ei maksa mitään.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 12 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä