ilmari70
Liittynyt: 10 years ago
Viestit: 1326

7 years ago

mvuori kirjoitti:
ilmari70 kirjoitti:
Ne ketä tässäkin huutelee kuluttaja-asiamiehen perään, eivät ole sinne koskaan edes soittaneet.
Kirjoitat näköjään asiasta, jota et tunne. Tällaisissa asioissa ei pidä ottaa yhteyttä kuluttaja-asiamieheen, vaan kunnan kuluttajaneuvojaan.
ilmari70 kirjoitti:
Kuluttajasuojaan vetoaminen yleensä on musta melko sama asia, kuin "...tai mä kerron sun iskälle/äiskälle/mun äiskälle"
Koulukiusaaminen on ollut juuri kovasti tapetilla. Sinä olet näköjään kiusaajien puolella.
Voi ny v mikä besserwisseri... Samaan virastoon se soitto menee: http://fi.wikipedia.org/wiki/Kuluttaja-asiamies Koulukiusaamisen vetäminen mukaan tässä yhteydessä on yhtä relevanttia kuin wankel-moottoreista jänkääminen ruokakaupan kassalla...
 
J.W.The NowHere Man
Liittynyt: 9 years ago
Viestit: 11916

7 years ago

Etteks te ole vielä hiffanneet: Vuorimies on kuluttajaviraston salainen agentti nettifoorumeilla, ja hommia piisaa...
JukkaWatanenPhotoblog...tekniikkajutut siellä...
 
Markku84
Liittynyt: 7 years ago
Viestit: 3

7 years ago

Morjettees taas!
Lueskelin taas näitä juttuja kun mun silmihin osus tämä. Mietin et mikä miäs tämä Niämi oikeen on kun alakaa nokittelemaan tollatten isolle korporaatiolle. Asia kait jäi jotenkin vaivaamaan mun miältä. Tossa päivällä otin pikaset nokkaunet ja näin vallan merkillisen ja toren tuntusen unen. Siinä unessa semmotteet mustapukuset korporaation miähet kolkuttelee jonkun ovea, kun sitten tarkemmin katson niin ovessa seisoo Niämi. No ovi aukiaa tämä oven aukasija on aivan kalapiana ku lakana, nää ojentaa sille jonkun kirje kuaren.

Heti kun mä heräsin niin oikeen pelästyin, onko nää korporaation mustapukuset käyneet oikiasti Niämellä kylässä ja teheneet tarjouksen josta ei voi kiältäytyä, nähkääs kun tämä Niämi on ollut kovin hilijasta poikaa ensi kiekasun jäläkeen.

No tämä uni kuitenkin jatkus siinä sitten huamasin selaavani  isoa sanomalehti pinkkaa. Ensimmäisessä oli jonkunlainen vaalimainos siinä oli käsi ojossa miäs ja alla luki kansan asialla Timo Niämi. Seuraavassa luki Kansanedustaja Niämi toteaa.... Sitten oli Ministeri Niämi jyrähtää kuluttaja asia miähelle....Ministeri Niämi epäiltynä... huhumylly kiihtyy... Niämi viihtyi poikkeuksellisen pitkään Nikonin osastolla... Niämi eroamassa...lahjus syytteet tutkintaan.

Juu oli kyllä niin toren tuntunen uni et oksat pois! Kerroin unesta myäs kauppias Romppaiselle siinä sitten kahavikupin ääressä pohrittiin. Romppanen sano että kyllä kansanerustajan virka soppii vallan mainiosti varastomiähelle, samalla lailla ne siällä eruskunnassa istuu jalat pöyrällä pual nukuksissa.
Tultihin semmootteen päätelmään jotta jos  mun uneni jotahin tarkottaa niin Niämestä tulee viälä iso viskaali pitää vaan selevitä ensin niistä mustapukusista korpooraation akenteista. Loppu sitten on pelekkää alamäkeä, mutta siihen mennessä on jo ehtinyt kääräsemään melekoset rahat ja viälä kunnon eläkkeen kaupan päälle.

Mut se on taas moro! pitää käyrä kanoni kohdistamassa, vaikka kyllä se tuntu osuvan kun tossa pihalla pärskäytin muutaman sarjan. Oli kyllä melekonen meininki jalustalta kun sohotti menemään niin tuli sellanen olo jotta pittääkö putki vaihtaa välillä jos liikaa tuppaa kuumentumaan?
 
Sippe
Liittynyt: 7 years ago
Viestit: 36
Paikkakunta: Turku

7 years ago

Markun jorinoita on kyllä viihdyttävä lukea.
Niin toisaalta olisiko tässä paikka kannustaa miestä mäessä, paha sanoa kun tuntuu kuin kaikki asiat ei olisi tiedossa, tai ihan totuudenmukaisia.
 
Eisa Awards
Liittynyt: 10 years ago
Viestit: 25

6 years ago

fotomik kirjoitti:
Ja muistakaa nyt että tämä Rekka-Timpan tapaus on mitä ilmeisimmin ainoa, ellei yksi todella harvoista maailmassa...
Onko tosiaan niin että 7D+Tamron-komboa ei ole ollut kenelläkään muulla melkein puolen vuoden aikana, eikä kukaan muu ole huomannut että "täähän ei tarkenna"?

PÄÄNI PANTIKSI (no kuvaannollisesti) LAITAN sille että tämä ON YKSILÖVIKA tuossa linssissä. Ei ole Timo Niemi meille kertonut montako yksilöä on kokeiltu.
Sitäpaitsi ensinnäkin täysin mahdottoman kuuloinen ajatus on ettei Focus Nordic ole suostunut kauppoja perumaan. Ei kerro Niemi meille kaikkea nyt, ei.
Eikös tuo ole jo monien tiedossa, että Canon on lopettanut tiettyjen vanhojen lasiensa tunnistetietojen (ID: xy jne.) täydellisen hyödyntämisen uusimpien kymppisarjojen sekä 7D:n ohjelmistossa,

http://www.canon.co.uk/Support/Consumer ... 1&type=faq

jolloin noiden lasien automaattitarkennus oleellisesti huononee. Kuin sattumalta Tamron on juuri käyttänyt eräitten halutuimpien lasiensa ID-tunnisteina juuri noita Canonin hylkäämiä ID-tunnisteita,

http://www.canonrumors.com/2010/11/tamr ... henomenon/

http://www.dslr-forum.de/showthread.php ... 0&page=101

Tuolta alemman linkin alimmasta postista löytyy lisää Tamronin objektiiveja joita asia koskee.

täten tarkennusongelma esiintyy myös noissa Tamronin laseissa Canonin EOS 7D, EOS 40D, EOS 50D ja EOS 60D rungoilla. Mielenkiintoiseksi tämän asian tekee se, että Canon on tunnustanut tiettyjen omien lasiensa ID-tunnisteongelman osissa kameroistaan vasta kolme ja puoli vuotta sen jälkeen kun Canon EOS 40D julkistettiin.
Viimeksi muokannut Eisa Awards, 28.5.2011 klo 11.34. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
 
columbia
Liittynyt: 6 years ago
Viestit: 61

6 years ago

No olipa helpotus kun tämänkin sai tietoonsa. On tullu vuosien aikaan useitakin Tamroneita Canoneissa käytettyä enkä tyhmyyttäni ole niissä mitään vikaa huomannu. Päin vastoin kuva ovat olleet vähintään samalla tasolla kuin C:n L-sarjalaiset. Sigmoista sen sijaan on vähintään joka toinen ollut täys p....
Viimeksi muokannut columbia, 5.6.2011 klo 11.23. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
 
JPQ
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 365

6 years ago

Noh en tiedä mistä johtui mutta ainakin 70-300mm vc (en jaksa koko nimeä pistää) kaksin kappalein tarkensi miten sattui. jälkimäinen on huollon alla. ja Runkoina ollut nikon d50,d80,d300s jokaisella ongelmoi et kahdella kuvaajalla.... odotan mitä huolto saa tehtyä. tais olla vika Tamron itselle näistä nykyajan laseista historian helmiin en ota kantaa kun että vanhoja ehkä joskus haalii mutta uudet Tamronit jäänee kohta kauppaan olkoonkin hyviä jos toimii... joten kyllä muussakin kuin Canon leirissä ongelmia on.
 
nomad
Liittynyt: 10 years ago
Viestit: 10041

6 years ago

columbia kirjoitti:
No olipa helpotus kun tämänkin sai tietoonsa. On tullu vuosien aikaan useitakin Tamroneita Canoneissa käytettyä enkä tyhmyyttäni ole niissä mitään vikaa huomannu. Päin vastoin kuva ovat olleet vähintään samalla tasolla kuin C:n L-sarjalaiset. Sigmoista sen sijaan on vähintään joka toinen ollut täys p....
Jos luet keskustelu läpi edes summitaisesti, niin huomaat, että kyse ei ole takavuosien Canoneista. 7D taitaa olla tässä yhteydessä se eniten puhuttu kameramalli.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Fibo ja 4 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä