Menninkäinen
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 10 years ago
Viestit: 1

10 years ago

Herr!
Ostimpas tuossa jokinaika sitten itselleni ensimmäisen järkkärin Canonin 350D. Olisi pieni, tai no isohko ongelma. Koitan saada kuvia koneelle ja usbi piuhan liitettyäni windows kyllä huomaa että canon on löydetty ja kytketty. Tämänjälkeen tahtoo windows wizard asentaa? etsiä? jonkun softan. ja niin... ei löydy ei löydy.. Err en vain ymmärrä, ihankuin windows kyllä huomioisi kameran kun sen kytkee mutta jotenkaan ei päästä sitä läpi tj. Auttakaa te viisaat tyhmempää. Imutin ZoomBrowserin ok? sen kauttakaan ei näy enkä saa kameraa näkyviin siis edes my computeriin.
Ehkä aivoni eivät vain jaksa ymmärtää näin myöhällä tätä ongelmaa.


PS. Onneksi voin kysellä tyhmiä kun en tiedä näistä asioista mitään.
 
Teemu Laine
Moderaattori
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 7986
Paikkakunta: Turku
Viesti:

10 years ago

Jos zoombrowser on asennettuna, niin kameran (muistikortin) pitäisi näkyä suoraan siellä. En ole kyllä moneen moneen vuoteen kytkenyt kameraa koneeseen, mutta yleensä USB-laitteet näkyvät "kiintolevynä" tai siirrettävänä asemana resurssienhallinnassa.
 
fangio
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 4339
Paikkakunta: Kotka
Viesti:

10 years ago

Minä käytän muistikortinlukijaa. Halvimmat taitavat maksaa alta 20 e. Kamera voi olla missä vaan, akut voi olla latauksessa. Kortti vaan lukijaan ja se näkyy ylimääräisenä "levyasemana" koneella.
Reilusti yli 3000 kuvaa ultimaalista glamouria
m u s a k u v a t . c o m
 
Jere Kupari
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 656
Paikkakunta: Turku
Viesti:

10 years ago

Kameran asetuksista löytyy siirtotavat PTP ja USB mass storage tms. Toinen voi toimia jos toinen ei... Kyllähän windowsissa tosin pitäis molempien toimia(?)

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä