Kasimir
Kuvat.fi VIP
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 10 years ago
Viestit: 9198

1 year ago

Nyt tuli Hitechin ND 1,2 kuningattaren postin saattelemana. Ohessa pikainen vertailu: ilman, Hitech ja kiinalainen halpis.
Ilman on ilmainen, kiinalainen hieman alle kympin ja Hitech hieman alle alle satasen postikuluineen. Lee maksaisi jotain vajaa 200€.
Tulihan kokeiltua, taidan tyytyä tuohon Hitechiin, kun on vähäistä tarve tuollaiselle. En tykkää purovesien vaahdottamisesta tai sumuttamisesta. Virtaavan veden täytyy kuvassa näkyä mielestäni virtaavalta vedeltä. Tuon kiinalaisen voisin myydä eniten tarjoavalle, alle kympillä ei kuitenkaan lähde ;)

Kapa
Liitteet
suodinvertailu.jpg
suodinvertailu.jpg (122.45 KiB) Katsottu 364 kertaa
 
Kasimir
Kuvat.fi VIP
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 10 years ago
Viestit: 9198

1 year ago

Mukavana bonuksena tässä kahden kaupassa on se, että sain kiinalaisen mukana hienon sisältä pehmustetun samettisen suojapussin. Hitech tarjosi vain pehmeän muovikalvokuoren.

Kapa
 
Avatar
snoop
Liittynyt: 5 years ago
Viestit: 1466
Paikkakunta: Pori
Viesti:

1 year ago

Kumma silti, kun kiinalaisessa on vähiten harmaata ja suojapussikin sisältä pehmustettu. Voidaanko olettaa, että se silloin on tehokkain harmaasuodatin?
 
Avatar
issis
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 189
Paikkakunta: JKL

1 year ago

Testasinpa huvikseni omat ND suotimet. Hoya NDX4 ja B+W 106 (64x) näyttäisivät olevan hieman lämpimään kallellaan. Kamerassa oli aurinkoisen sään valkotasapaino. Hoyan NDX400 sen sijaan on melkoisen kylmä. Hoyan polarisaattori on ehkä aavistuksen lämmin.
Liitteet
Filtertesting.jpg
Filtertesting.jpg (118.17 KiB) Katsottu 237 kertaa
"..Ich brauche Geld für GASolin..."

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä