Fujilla kuvaan
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 2 years ago
Viestit: 289

2 years ago

Surffaillessa tuli tuollainen vastaan. Digiperä on julkaistu viime syksynä ja sopii kaikkiin V Hasseleihin, tosin joihinkin uusimpiin pitää tehdä modifikaatioita.

Onko tuollaista missään Suomessa vuokrattavana ja jos on, niin mikä on päivävuokra? Hinta oli jossain mainittu 11 000€, joten harrastajalle tuo ei ole edes päiväuni, mutta vuokralaitteena tuota voisi kokeilla.

Edit: lisätty linkki

http://www.hasselblad.com/products/digi ... v-50c.aspx
Viimeksi muokannut Fujilla kuvaan, 8.2.2015 klo 16.28. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
 
Avatar
niffe
Liittynyt: 6 years ago
Viestit: 11141
Paikkakunta: HELSINKI

2 years ago

En osaa sanoa kuka noita vuokraisi, mutta kysy Fimekon Teittiseltä tai Studiovarustamosta, olisiko heillä vuokralaitteina.
 
bronski71
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 66
Paikkakunta: Helsinki

2 years ago

Käpistelin tuota kameramessuilla ja hieno peli on. Mutta tosiaan pitäis ensin myydä auto, jotta tällaista vois miettiä... Onkohan Hasselin v sarjalle edullisempaa vaihtoehtoa tarjolla nykyään, phase one vanhemmat versiotkin ovat aika hinnakkaita.
 
Avatar
sahe69
Paid subscriber
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 10288

2 years ago

bronski71 kirjoitti:

Onkohan Hasselin v sarjalle edullisempaa vaihtoehtoa tarjolla nykyään, phase one vanhemmat versiotkin ovat aika hinnakkaita.
Onhan niitä aiempia versioita käytettynä tarjolla. CFV 16:ta taitaa saada muutamalla tonnilla mutta onhan se varmaan ihan eri vehjes kuin tuo viimeisin, muutenkin kuin CCD/CMOS kennotekniikan osalta. Eikä sitäkään voi oikein halvaksi sanoa, ainakaan näin keskivertoharrastajan näkökulmasta.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: mvuori ja 4 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä