fixfocus
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 6

11 years ago

Ehkä jo aiemmin käsitelty, en pikaisesti kuitenkaan löytänyt. Onko olemassa digipokkaria, jossa rehellisesti näkyisi aika ja aukko (onko niissä ollenkaan ?). Siis filmipuolen termein aika- tai aukkoautomaatti. Nyt on kaikenmaailman skenejä (olennaisen tärkeä ilotulitusasentokin löytyy), kämmeniä huiskuttamassa pitkästä ajasta ym.
 
jussipupu
Moderaattori
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 1330
Paikkakunta: Pori

11 years ago

[quote=""fixfocus""]Ehkä jo aiemmin käsitelty, en pikaisesti kuitenkaan löytänyt. Onko olemassa digipokkaria, jossa rehellisesti näkyisi aika ja aukko (onko niissä ollenkaan ?). Siis filmipuolen termein aika- tai aukkoautomaatti. Nyt on kaikenmaailman skenejä (olennaisen tärkeä ilotulitusasentokin löytyy), kämmeniä huiskuttamassa pitkästä ajasta ym.[/quote]

Ainakin Canonin powershot G3:ssa oli ihan kiitettävät mahdollisuudet säätöihin... Muutenkin olin kyllä enemmän, kuin tyytyväinen kyseiseen vehkeeseen, mutta möin sen aikanaan pois uuden kaluston tieltä. Nyt olisi kyllä kiva, jos olisi pokkari, jota jaksaisi kantaa aina mukana. :(
 
Avatar
Markus Hautaniemi
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 1267
Paikkakunta: Kokkola
Viesti:

11 years ago

[quote=""fixfocus""]Ehkä jo aiemmin käsitelty, en pikaisesti kuitenkaan löytänyt. Onko olemassa digipokkaria, jossa rehellisesti näkyisi aika ja aukko (onko niissä ollenkaan ?). Siis filmipuolen termein aika- tai aukkoautomaatti. Nyt on kaikenmaailman skenejä (olennaisen tärkeä ilotulitusasentokin löytyy), kämmeniä huiskuttamassa pitkästä ajasta ym.[/quote]Miten olisi Leica Digilux2 tai sen Panasonic vastine.
http://www.leica-camera.dk/fi/
Nikon F6 on universumin paras kinofilmikamera.
 
heksa
Kuvat.fi VIP
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 540
Paikkakunta: T:re

11 years ago

Löytyyhän noista alle kahdensadankin pokkareista käsisäätöjä - esimerkiksi Canon Powershot A510. Voi valita joko aika- tai aukkoautomatiikan tai täysmanuaalin. Tosin pokkareilla tuo aukon säätö vaikuttaa oikeastaan vain suljinaikaan, syväterävyys kun on puolesta metristä äärettömään suurimmallakin aukolla.
 
fotomik
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 788
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

11 years ago

Nikonilla uusista malleista P-sarja näyttää ajat ja aukot näytössä, ja saa säätääkin niitä.
Samoin Fujilla ainakin F11/F30.

Onhan noita, hyllyssä ei nyt muita kameroita joissa olisi.

Niin, ja tämä tietysti auttaa:
http://www.dpreview.com/reviews/compare.asp

sieltä sitten laitat haluamasi ominaisuudet, ja painat compare.
"tuolla kun lojauttaa niin jo se on víttu jos karvat on vielä vinossa" - Pikkuteemu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 14 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä