valtsu
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 1931

11 years ago

Aikaisemmin olen käyttänyt kotikonsteja, mutta ajattelin, josko sitä ostais ihan oikean. Mitkä ovat foorumilaisten kokemukset moisista? Tekeekö niillä mitään, eli ovatko rahansa väärtti? Mitä settiä suositellaan ja mitä tulisi välttää?
 
Avatar
simos
Moderaattori
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 9520
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

11 years ago

Pec-Pad toimii. Kaverina tuollainen jäykähkö sivellin, joka on hivenen kennoa kapeampi. Leikkaan n. puolet puhdistusarkista ja taittelen sen siveltimen ympärille siten ettei siveltimen kärkeen jää epätasaista taitosta. Sit muutama tippa puhdistusnestettä liinaan ja tasaisia vetoja pitkin kennoa ja kennon reunat huolellisesti läpikäyden. On toiminut. Tietty ennen Pec-Pad käsittelyä puhaltelen kaikki irtoroskat pois sekä peilikotelosta että kennon päältä.

Pitäs varmaan putsaa taas... tosin pitkään olen tullut toimeen ison ilmapumpun kanssa, joka riittää pitkälti, kunhan tekee pölypuhdistuksen riittävän usein.
 
fangio
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 4339
Paikkakunta: Kotka
Viesti:

11 years ago

Mulla on Pec-Pad-siveltimena joku pahvinpala. Muuten olen toiminut kuten edellinen, paitsi että Pec-Padit kaivan esiin ehkä kerran vuodessa. Siinä välissä käytän ainakin pari kertaa imuria.
Reilusti yli 3000 kuvaa ultimaalista glamouria
m u s a k u v a t . c o m
 
valtsu
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 1931

11 years ago

Kiitos! Tuollainen setti sitten vissiin ihan fiksu? Tuossa kun sanotaan, että pitäis valita sopivalle kennolle oma setti, niin 1.3 lienee toimii ihan hyvin 1.0 kennolla myös, mutta tuskin toisinpäin.

http://www.digitarvike.fi/products.php?p=064002

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä