kunkku
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 4 years ago
Viestit: 549
Paikkakunta: Luumäki

4 years ago

Canonin 1-sarjalaisiin tottuneena kaipaan silloin tällöin Nikonin D800:een akkukahvaa. Nikonin oma on melko hinnakas, joten houkutus ostaa esimerkiksi Meiken noin 100€ maksava kahva on suuri. Onko kenellä kokemusta siitä, tai vastaavasta toisten valmistajien kahvoista? Toimivatko ongelmitta, mikä on laukaisimen tuntuma?
  Asiaa lienee käsitelty täällä ennenkin, mutta en onnistunut  keskusteluja löytämään edes foorumin lähes täydellisesti toimivan haun avulla.
 
Avatar
seppo
Kuvat.fi VIP
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 1739
Paikkakunta: Lappeenranta
Viesti:

4 years ago

Meiken kahvaa tullut muutaman kerran käytettyä. Ihan asiansa ajaa, joskin natisten. Paristokelkan lukitusvivun onnistuin rikkomaan kun kelkka ei ollutkaan ihan oikeilla raiteilla ja yritin kääntää lukon kiinni. Aika ohuen oloista muovia näköjään. No teippiä tuossa pitää kuitenkin pitää sen natinan takia. 
--
Irc - oh5ktw
 
Avatar
Mirrored
Kuvat.fi VIP
Liittynyt: 10 years ago
Viestit: 18620
Paikkakunta: Karjaa

4 years ago

Tuo on tietty kinkkinen valinta varsin suuren hintaeron takia.  Sääsuojaus lie yksi kysymys.  Ja puntarointi siitä kuinka tärkeää on että se olisi parasta mahdollista laatua.  Joillekin kahva on AA-paristojen käyttöä varten, joillekin nimenomaan pystykuvausta varten, jollekulle on tärkeää ettei systeemi petä kesken keikan.

Tämä oli jotensakin hauska kommentti: "A fool and their money are easily separated, and clearly Nikon thinks if you can afford a D800, you're a fool with money."  http://nikonrumors.com/2012/07/19/fake- ... h-it.aspx/


edit.  Ehkä kuitenkin Nikonia ostamalla on ne rahat edes osittain säästössä joskus eteen tulevaa jälleenmyyntiä varten. 
Viimeksi muokannut Mirrored, 15.5.2013 klo 11.31. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Tamron SP85mm, IMO paras muotokuvaobjektiivi
Nikkor AF-S 50mm ja 35mm G
Leica M - Sony E laatusovite, merkki Metabones
 
keegan
Liittynyt: 8 years ago
Viestit: 6121
Paikkakunta: Oulu

4 years ago

Hiukka menee ohi, mutta kuitenkin.
D600-malliin ostin tuon Meiken kahvan. Hyvin on toiminut ja riittävän tukevan oloinen, en sitä lekaksi ostanutkaan. Paljonko se eroaa Meiken D800:n kahvasta, sitä on tiedä.
 
Aki Komulainen
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 817
Paikkakunta: Oulu

4 years ago

Minulla on D800 Nikon MB-D12. Voisi joskus verrata, D800 Meiken kahvaa ja tuota. Hätätilassa Meike for D600 toiminee myös.

Ja Oulussa asun.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä