Avatar
pj.haaja
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 5 years ago
Viestit: 1971
Paikkakunta: Helsinki

4 years ago

Juu,
oon itsekin tuota A37 ajatellut ja Gigantin sivuilta käynyt katsomassa. Voi olla, et tässä jossain vaiheessa vaihdan siihen, mut katsotaan nyt. Lähinnä tuohon Canoniin päädyin nyt, kun sen sai alle satasella ja repro harjoitteluun sen lähinnä hommasin.

markku55 kirjoitti:
Pääasia on, että teit ratkaisun, se ei liene yhtään huonompi kuin mikään muukaan.
Yleisesti ottaen käytetty on aina hyvä ratkaisu, hinta ei enää laske hurjasti, ja väärän ratkaisun voi korjata ilman isoja rahallisia menetyksiä.
Uusien osalta homma on aina hasardipeliä, hintojen muutokset voi olla koviakin, eli huomaat yht'äkkiä maksaneesi 150€ liikaa.
Silti on pakko mainita Sonyn A37:n kittihinta, 369€ kamerasta jossa on tämän päivän parhain 16Mp kenno, niin kuin monessa muussakin kamerassa, mutta ei tällä hinnalla.
 
Avatar
pj.haaja
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 5 years ago
Viestit: 1971
Paikkakunta: Helsinki

4 years ago

Joo, Canon ja digikuvaus saa jäädä hyllyyn pölyttymään. 3 kuukautta olen sitä kokeillut ja havaitsin, että ei vaan ole mun juttu, ainakaan vielä. Jotain satunnaisia kuvia sillä voi ottaa vieläkin, mutta olen päättänyt pitäytyä filmissä. Reproilemista koetin, mutta skannerilla ainakin itse saan parempaa jälkeä ja tuo Epson 1680 riittää omiin tarpeisiin eli nettikuviin aivan riittävästi, kun en mitään printtaa ja saan lainaan Durstin M605 suurennuskoneen, niin opettelen sitten mieluummin vedostamaan. Pitää vaan ilmoittautua Kansalaisopistoon kolmen päivän kurssille, että saa edes pienen alkuhaisun, et miten homma menee.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä