mmr10000
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 9 years ago
Viestit: 4

9 years ago

Onko kellään kokemusta salaman toimivuudesta Sony Alpha 100:ssa? Minulla on 5400 xi salama Minolta dynax 9 xi:ssä. Pystyykö käyttämään ollenkaan?
 
Kutunluu
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 315
Paikkakunta: Helsinki

9 years ago

Ei toimi kovinkaan hyvin. Taitaa välähtää aina täydellä teholla tai mahdollisesti tehon saa säädettyä manuaalisesti. Automaatiikka ei kuitenkaan toimi.
Kutunluu Photography
 
mmr10000
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 9 years ago
Viestit: 4

9 years ago

Ok kiitos vastauksesta. Pitää sitten kokeilla kunhan kamera tulee :). Pääasia että uskaltaa laittaa.
 
Quiquern
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 20655
Viesti:

9 years ago

mmr10000 kirjoitti:
Ok kiitos vastauksesta. Pitää sitten kokeilla kunhan kamera tulee :). Pääasia että uskaltaa laittaa.
Jos siinä on oma kenno ja automatiikka, nii sen luulisi toimivan ok, vaikka TTL ei toimisikaan.

Ainakin yksi tyytyväinen väittää
" I was especially pleased to discover that I could use the 5400 xi flash without the electronic hassle that I've faced with other digitals."
Waldo's Peoplen Waldo:

"Itseensä pitää luottaa, eikö niin?"
 
jussipupu
Moderaattori
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 1330
Paikkakunta: Pori

9 years ago

Itse käytän pakollisissa tilanteissa kyseistä salamaa. Hyvin sen kanssa tulee toimeen kun vaan ottaa muutaman testikuvan ja säätää salaman tehon kohdalleen. Pienet valotus "virheet" voikin korjata jälkikäteen lightroomilla. Runkona on siis dynax 7D

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä