Eeveli
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 49
Paikkakunta: Lahti
Viesti:

12 years ago

Heräsi tämä kysymys kun 350D + 70-200 4L on tuossa jalustan päässä odotellut kuvausilmoja. Pöydälläkin se pölyyntyy, niin pitäiskö heittää huppu päälle? Entäs kannattaako linssi ottaa pois jos ei oo aikomusta kuvailla? Kameralaukkuakaan ei vielä ole.

Tälläsiä miettii yks digijärkkärialokas.
 
Wolfie
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 895
Paikkakunta: Turku
Viesti:

12 years ago

Enpä tiedä oikeaoppisuudesta, mutta itse säilytän kamerajuttujani kirjoituspyödän laatikossa myöskin laukun tai repun puutteessa.

Maalaisjärkeni ainakin sanoo että huoneenlämmössä, suoralta auringonvalolta suojattuna. Monet kamerareput perustuvat siihen että kameraa säilytetään pitkän teleoptiikkaan liitettynä, eli en usko että siitä olisi haittaa jos putkea käyttää runkotulppana. Ainahan se vain on parempi mitä vähemmän vaihtaa putkia, pölyn takia. Jos kuitenkin sattuu kamera jäämään aurinkoon, kannattanee muistaa pistää linssisuojus eteen ettei auringonsäde pääse taitettuna sulattelemaan kameran sisuksia.
 
Loitto
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 964
Paikkakunta: Raisio

12 years ago

Hyvä se on pölyltäkin suojata, ettei pääse pinttymään nappien ympärille yms. pikku koloihin. Objektiivin irroittamiseen ei ole tarvetta käytössä olevalla lameralla. Jos siihen ei meinaa vuosikausiin koskea, niin sitten voi tietty alkaa sähkökontaktit hapettumaan.
On meillä valmis vastaus tähän huoleen - Voit työntää pääsi sian peräsuoleen
- Siriuksen Kyberneettisen Kauppakomppanian valitusosaston robottien kuoro
 
emerik
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 5987

12 years ago

Enpä ole ajatellut koko asiaa itse. Kamera pyörii monesti pöydällä joskus laukussa. Salama ja muut oheistarvikkeet sitten repussa joka pyörii jossakin nurkassa.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä