fotomik
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 788
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

5 years ago

No niin, siten se otti omalle kohdalle. Berliinin reissun viimeisenä aamuna kortti pimeänä.
Transcendin 16gb SDHC. Koneet pyytää formatoimaan, ei suostu formatoitumaan. Eli kuvanpelastus-softat ei auta, näyttää siltä että sd:n muistinohjauspiiri on antanut periksi.

Onko kenelläkään kokemusta tuosta Ibasin ja Gigantin palvelusta, väittävät että 79€ maksaa virallisen muistikortin tietojen palautus. Ei siis tiedostojärjestelmänsä sotkeneen tai vahingossa tyhjennetyn kortin palautus, vaan ihan kortin purku ja suoraan muisteista erikseen lukeminen... Koska se tässä nyt taitaa edessä olla.

Täytynee kuitenkin hail-Mary-tyylisenä viimeisenä konstina kokeilla paria ikivanhaa kameraa, josko ne puris tohon, ja vielä kolmatta kortinlukijaa ja tietokonetta.

Kuitenkin, onko kukaan testannut Norman Ibasia?
"tuolla kun lojauttaa niin jo se on víttu jos karvat on vielä vinossa" - Pikkuteemu
 
muddus
Liittynyt: 9 years ago
Viestit: 118

5 years ago

En ole kokeillut, mutta tuo hinta tuntuu aika kohtuulliselta sillä kun sen ainoan kerran sama on tapahtunut ja tietenkin pirun hinnakkaalla kuvauskeikalla. Kylmä rinki perseessä yritin kysellä millä ne kadonneet vois kaivella ulos. Pahassa tapauksessa olisi pitänyt laittaa Norjaan ja hintaa olisi tullut yli 200 ilman takuuta tiedostojen löytämiseen. Onneksi hajoaminen sattui kesken keikan niin osa keikan kuvista riitti.
 
Avatar
pikkuteemu
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 7257
Paikkakunta: Hervanta
Viesti:

5 years ago

mulla ei ole kokemusta kuin ihan rm -fr . tyyppisestä virheestä palvelimella jonne ei ollut rootti oikeuksia - kallista tuli. 79 euroa on tosi vähän.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: mvuori ja 5 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä