monroe
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 4 years ago
Viestit: 33

3 years ago

Ihmetyttää seuraava.
Poistan kuvat kortilta ja jäljellä olevien kuvien määrä ei muutu, vähenee kuitenkin kun ottaa kuvan. On formatoitu, poistettu kuvien suojaukset, alustettu myös läppärissä. Jäljellä olevien kuvien määrä ei muutu, vaikka kuvakokoa muuttaa. Korttina Sandisk 32gb Ultra ja kamerana Canon 1ds2.

Koitettu toisella kortilla ja sillä toimii kuten pitää. Onkohan kortti siis rikki? Laskuri näyttää nyt 500 kuvaa jäljellä ja siis määrä vähenee kuvien mukaan. Mielenkiinnolla odotan kun nollassa :)

M
 
Avatar
niffe
Liittynyt: 6 years ago
Viestit: 11141
Paikkakunta: HELSINKI

3 years ago

Olisikohan jokin firmis-ongelma uusien korttien tuen kanssa? Sen verran ikää jo tuolla rungolla, että ihan uusimmat kortit eivät välttämättä funkkaa kunnolla.
 
monroe
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 4 years ago
Viestit: 33

3 years ago

Kyllä tämä kortti toiminut hyvin puolisen vuotta. Ainoa mitä tapahtunut, että kuvia oli kortilla viime reissusta n 700kpl ja osuu melkein kohdilleen, että tuo 700kpl olisi pudonnut lukema. Eli aiemmin tyhjällä kortilla sai vajaat 1300 kuvaa mahtumaan ja nyt siis laskuri näyttää vajaa 600.
 
olliR
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 366
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

3 years ago

Ei muutu, vaikka muuttaa kuvakokoa...??! Heittoarvauksena voisin kuvitella, että kuvanumerointi olisi lähestymässä ympärikierähtämistä tuolla kortilla ja laskenta sekoaa. Mitä tapahtuisi, jos nollaisi kuvanumeroinnin? (Työkaluvalikon "File numbering" -kohta: M-Reset)
 
monroe
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 4 years ago
Viestit: 33

3 years ago

Juu ei muutu, testaan tuota ehdotusta.

M

Edit. No sehän se murhe olikin, kiitos.
Viimeksi muokannut monroe, 9.4.2014 klo 21.35. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: mvuori ja 4 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä