emerik
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 5987

11 years ago

[quote=""Larsson""]Eilen kävin ostamassa sellaisen ison pumpun. Viitisen kertaa olen sillä puhallellut, mutta yksi pölyhiukkanen siellä vielä kummittelee. Pitänee viritellä imuria sitten. Ihmetyttää miten hyvin se on kennossa kiinni, kun en minä ole pahemmin linssiä vaihtanut missään läskinpalvaamossa tm. likaisessa paikassa mielestäni. Miten voi pölyhiukkanen roikkua lasissa noin tiukasti? Sen pumputtimen teho on aika vaikuttava.

Ilmeisesti harjalla (aitoa poninkarvaa) ei pidä sensoria puhdistaa, vai kuinka?

Peilit ja tähyslasit tulivat kyllä kertapuhalluksella puhtaiksi.[/quote]

Ei saa harjata, sulla on selkeesti sinne pieni roiske tai vastaava lika kennossa. Ne on niin pieniä ne että ei niitä näe helposti paljain silmin, jos sitenkään. Sen saa puhdistusaineella puhtaaksi, aiheesta juttua ollut ennenkin. Kuitenkin kennoon ei pidä koskea harjalla tai vastaavalla.
 
J.Kimonen
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 1782

11 years ago

[quote=""fangio""][quote=""virus""]Eikö se pumputin vaan pyöritä sitä roinaa siel sisäl?[/quote]
Mulla on kanssa tämä käsitys.

Imuria kun käytän, niin imuri ei ole täysillä ja siinä on semmoinen suutin, että se ei mahdu peilikammioon. Toistaiseksi on toiminut kivasti. Kaikki läikät ei tosin imurilla lähde, mutta yleensä ne isoimmat ja pahimmat lähtee tosi helposti.[/quote]tee se itse mies tekee imuriin kapenevan suulakkeen joka on esim,silikoniletkun.5-8 mm loppuosassa,imuteho imurista sopivaksi ja pidät letkua kädessä kuin omaasi ,kahden sormen välissä ja työnnät niin lähelle kennoa kuin uskallat,täsmäimurointia,miltä kuulostaa?
 
Avatar
seppo
Kuvat.fi VIP
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 1739
Paikkakunta: Lappeenranta
Viesti:

11 years ago

Ehkäpä siihen silikoniletkun päähän pitäisi kuitenkin tehdä jokunen lovi siltä varalta, ettei napsahda tasaiseen pintaan kiinni. Alipaine voi olla melko tuhoisa ohuelle materiaalipaksuudelle. En tiedä mitä se kennon päällimmäinen lasi kestää, mutta imurointia tuskin on otettu huomioon sen suunnittelussa.
--
Irc - oh5ktw

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä