Assistent
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 5 years ago
Viestit: 2

5 years ago

Yhdistelmäkamera on n vuoden vanha ja tipahti taannoin lattialle objektiivin kera. Kamera meni tarkastukseen, koska otettu kuva oli ruutusävytteinen ja outo..

Tuli korjauksesta takaisin maininalla vaihdettu osa ja puhdistus.

Nyt kuvattaessa salama ei toimi. tytär käyttää kameraa joten hänen kertoman mukaan kysäsen. eli jos käyttää esim manual toimintoa, kuvausnappula ei toimi, se on kuin lukossa. Ilman salamaa ottaa kuvia mutta tytär ei ole niihinkään tyytyväinen (en tiedä onko yhteydessä tähän ongelmaan)
Mikä syy siinä voi olla?
Tottakai otan yhteyttä huoltoon kun se aukeaa taas. Ja toivon ettei tarvitse kameraa sinne takaisin viedä koska korjaus kesti jokusen päivän eikä ole siihen aikaa jos kameran haluaa mukaan :D Jospa se olisi joku pikkuinen juttu joka on jäänyt huomioimatta huollossa. Kameran salama kun toimi ennen onnettomuutta.
Kiitos kaunis etukäteen
 
mvuori
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 10679
Paikkakunta: Tampere

5 years ago

On ihan "normaalia", että kun elektroniikkalaitteen korjaa, siihen tulee uusia vikoja... ja että kehno korjaaja ei kokeile laitetta läpikotaisin ennen sen palautusta asiakkaalle.

Mistään asetuksesta ei liene kyse, mutta kamera kannattaa resetoida tehdasasetuksiin:
http://answers.yahoo.com/question/index ... 913AA1NOqJ

Hieman enemmän asiasta saattaisi selvitä, kun katsoisi, ettei kamera kerro takanäytössä tai optisessa etsimessä jotain virheilmoituksia tai vilkuta outoja merkkivaloja. Aika usein kamerat tekevät sellaista, jos tunnistavat itsessään käytön estävän vian tai häiriön. Sen jälkeen on parempi alkaa selvittämään manuaalista ja netistä, mitä punainen valo tai ERR-teksti tarkoittaa.
Matti Vuori
 
Assistent
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 5 years ago
Viestit: 2

5 years ago

Okei. soitan firmalle huomenna ja pistän tiukkaan sävyyn mainitsemasta asiasta ;D. Käsittääkseni tuo kamera ei antanut virheilmoitusta kun yritettiin salamalla ottaa kuvaa.
Jospa tuo reserointi riittäisikin. Uskomattoman vaikeaksi menee muuten jos joudumme viemään kameraa  Hesaan turhaan. Ärsyttäää entistä enemmän jos virhe on todellakin ollut heillä, tarkastamatta laittaneet tulemaan minulle takaisin. Voisin vaatia korvauksia asian takia juoksemisesta. >(

:) Kiitos.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 12 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä