Avatar
AndyCapp
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 3457

8 years ago

Itsellä tuo Fujin S100FS ollut vahva ehdokas, mutta huomasin että tämä E-520 olisi kokonsa puolesta sopiva reissukamera. Ja kuitenkin järjestelmäkamera josssa aina ne järjestelmän omat edut. Mitä netistä vielä lueskellut niin eri adaptereilla saisi tähän Oly:n E-sarjan järjestelmään muiden merkkien obtiikkaa.

Eli kokemuksia kamerasta ja adabtereiden käytöstä tämän kameran kanssa lähinnä utelut tällä kertaa.
Sine Metu
 
AnttiO
Liittynyt: 9 years ago
Viestit: 207

8 years ago

AndyCapp kirjoitti:
- - mutta huomasin että tämä E-520 olisi kokonsa puolesta sopiva reissukamera. Ja kuitenkin järjestelmäkamera josssa aina ne järjestelmän omat edut. Mitä netistä vielä lueskellut niin eri adaptereilla saisi tähän Oly:n E-sarjan järjestelmään muiden merkkien obtiikkaa.

Eli kokemuksia kamerasta ja adabtereiden käytöstä tämän kameran kanssa lähinnä utelut tällä kertaa.
Kokemuksia juuri 520:stä ei ole, mutta kokemuksia E-400:sta on. E-400 on ollut kitti-objektiivin kanssa (14-42mm) melko pieni ja kevyt reissuyhdistelmä.

Adaptereita eri objektiiveille on paljon, ja objektiivithan toimivat niiden kanssa sitten täysin manuaalisesti. Kameran pienehkö etsin ei ole omiaan käsitarkennukseen. Omat kokemukset adaptereista ja vanhoista objektiiveista rajoittuu Olympuksen omaan adapteriin, pariin Zuiko-objektiiviin ja suurentavalla etsinsovitteella varustettuun E-400:een. Ihan tyytyväinen olen yhdistelmään vaikkei se nyt vanhalle filmi-Olympukselle pärjääkään etsimen osalta.

Adaptereista vielä sen verran, että niitä on hyvin monen hintaisia ja laatuisia. [url=http://"http://www.warthog.fi/irtopalat/sovitesivu.html"]Warthogin sovitesivulta[/url] löytyy listaa noista adaptereista.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä