Quiquern
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 20655
Viesti:

2 years ago

Arhippainen kirjoitti:
Uusi M43 toimii vähintään ja paremmin kuin vanha croppicanoni. Näyttelyn kuvat kaikki myytiin.
Hyvä syy ostaa Oly! ;-D
Waldo's Peoplen Waldo:

"Itseensä pitää luottaa, eikö niin?"
 
Avatar
Tapiola2006
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 9840

2 years ago

Arhippainen kirjoitti:
Ihan vitun sama vaikka separaattorilla kunhan jälki on hyvää, tai ainakin itselleen riittävä. Mie vaan aina haen NÖYRYYTTÄ kuvista. Mee sisään ja oo ite siinä.

tää on kuin Claptonille jutun teko Nää on ikivanhalla vitosella näpättyjä. Hei. Kaiken lisäksi siun ei tarvii olla cartienbresson. Tee se mitä sun päässä liikkuu ja tuo se ulos jonnekkin. tai jotain. Älä jätä juttujas piironginlaatikkoon. Ulos vaan saatana vaikka paskaakin. 

https://www.youtube.com/watch?v=w24A2eesrUA

Ja. aargh. vähänkös mie rakastan claptonia. Kysyin tuutko inarille harrin pyyntiin?
Näppäillään ja tehdään hauskoja kuvia !!

https://www.youtube.com/watch?v=3FE70D5mRp0
Omalta osaltani voisin sanoa, että tuskin saisin pyydystettyä ensimmäistäkään harria, mutta kuvaamaan lähtisin kyllä. Jaan kiinnostuksesi tummiin sävyihin - olipa tallenustapa mikä tahansa.

Kaiken maailman filmikameroiden kanssa kasvaneena ja turhan paljon printtejä asiakkaille tehneenä tunnen kyllä suurta rakkautta mekaanisiin filmihärveleihin. Vähän sama asia kuin soittimet ja aseet.

Viime aikona on paluu pimiöön iskenyt pahasti päälle mutta pahus kun tuo 6x9 DeVere kunnon optiikalla ei mahdu mihinkään. Tilojakin saisi täältä vuokrattua, mutta silloin puhutaan yleisemmin kymmenistä tai sadoista neliöstä...:(

Koko hommasta on seurannut se, että kaikki isoa negaa tekevät vanhat koneet kiinnostavat entistä enemmän. Tätä aiemmin mulla on henkilökohtaisena koneena ollut joskus 80-luvun alussa vain 9x12 palkki siltä saralta.
 
Arhippainen
Liittynyt: 4 years ago
Viestit: 34

2 years ago

Hyvä syy ostaa Oly! ;-D
Mie myin viimesen palkin pois 90-luvun puolivälissä. Toyon limppu. Oli mukava kompakti järjestelmä kolmella lasilla.
Mulla oli kerran Oulangan puistossa pikkupurolla kurussa jalustan kanssa tää olalla ja tapasin kansallispuiston tutkijan. Hän kysyi, että onko tuossa enää mitään järkeä.  hehe.
Mie oon ihan tyytyväinen kutoseen kuvan laadussa mutta kun hankin Panan gh3:n videokäyttöön mieleni muuttui ja tein muutaman ison vedoksen ja totesin vähintään samantasoiseksi kuin canonin 350D/20D millä väänsin yhden näyttelyn. 40x60 vedoksia. On mukava laitella täyskennosen eteen hyviä filttereitä ja naksutella auringonlaskua kennolle. Tuolle pikkukennoselle on muuta tilausta. Bluesia joulua kaikelle väelle yhteiskuntaluokkaan katsomatta!!!
Liitteet
Player.jpg
Player.jpg (211.33 KiB) Katsottu 145 kertaa
Viimeksi muokannut Arhippainen, 23.12.2014 klo 14.43. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: massee ja 12 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä