mvuori
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 10668
Paikkakunta: Tampere

2 years ago

wiba kirjoitti:
Nyt olisi hyvät neuvot tarpeen. Onnistuin tiputtamaan kameran pöydältä kaakelilattialle ja nokalla oli Olyn 12mm. Takalasin reuna särkyi mutta muuta kosmeettista ei tullut. Miten saisi testattua tai missä voi tarkistuttaa että runko ja linssi on varmasti ehjät? Näyttö pitää jotain kautta vaihdattaa ja katsoa saako homman matkavakuutuksen.
Perinteinen tapa suhtautua tavaroihin on kokeilla niitä ja kokeilun jälkeen käyttää niitä. Jos ne toimivat kuten pitääkin, ne ovat ehjiä.
Matti Vuori
 
jkari
Kuvat.fi VIP
Liittynyt: 10 years ago
Viestit: 19
Paikkakunta: Vantaa

2 years ago

 
classic
Liittynyt: 5 years ago
Viestit: 10

2 years ago

Moi!
Menin sitten hypen heittämänä ja hommasin tänään 10:n. Nyt kun räpläilen sitä ihmetyttää kun kuvanvakaajasta kuuluu selvä kohina. Ihan kuin Windows-läppärin tuuletin. Onko tämä ominaisuus näissä? Vai omituisuus.
Kun otan vakaajan pois päältä kamera on äänetön kuin kameran pitääkin, mutta vakaajan päällä ollessa kohina on koko ajan kuultavissa tarkennuksen ajan.
Onko tietoa?
 
olliR
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 372
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

2 years ago

classic kirjoitti:
Menin sitten hypen heittämänä ja hommasin tänään 10:n. Nyt kun räpläilen sitä ihmetyttää kun kuvanvakaajasta kuuluu selvä kohina.
Kohisee itsellänikin. Vakaaja on mekaaninen laite.
 
classic
Liittynyt: 5 years ago
Viestit: 10

2 years ago

Niin on. Löysin jostain Brittien palstoilta ohjeen miten vakaaja asennetaan niin että se on päällä vain laukaistaessa. Tuo perusasento pitää vakaajan päällä aina kun tarkennetaan tai muuten laukaisin on puolessa välissä. Nyt ei kohise mutta vakaa hyvin silti.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä