petu-4
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 5 years ago
Viestit: 6

2 years ago

Kyseinen kamera löytyi isäni jäämistöstä alkuperäisessä laatikossa, onkohan sillä mitään arvoa/ käyttöä kellekkään harrastajalle? Kamera on käsittääkseni ostettu 1960-luvulla. Kuvia kamerasta voin laittaa halukkaille.
 
Quiquern
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 20655
Viesti:

2 years ago

Kyllä se jotakuta sattaa kiinnnostaa, varsinkin alkup. laatilllaan. Kysehän on, kuten Suomessa melkein järjestelmällisesti, sarjansa halvemman pään kamera. Ei tuolla sellaista arvoa ole, että sen myyntiin sen kummemmin kannattaisi aikaansa pistää.

..ja jos joku nyt luulee, että kyse on jostain Olyn Pen-sarjan digeistä, kun tämä on väärässä ryhmässä, niin ei ole, puolikinari-filmipokkari ;-)
Viimeksi muokannut Quiquern, 9.7.2015 klo 21.54. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Waldo's Peoplen Waldo:

"Itseensä pitää luottaa, eikö niin?"
 
Marginaaliolento
Liittynyt: 5 years ago
Viestit: 147

2 years ago

Vilkaise jostain eBaysta minkä verran on tarjontaa ja mitä suuruusluokkaa hintapyynnöt ovat. Tai pyydä Kametorilta arviota. Noiden vanhojen filmi-Penien kohdalla objektiivit ovat säilyttäneet arvonsa loistavasti mutta rungot tietysti eivät.
 
Avatar
J.A.K.
Liittynyt: 6 years ago
Viestit: 2574

2 years ago

Tämä filmi PEN on kiinteälinssinen puolikinari. Ei siis PEN järkkäri. Järkkäreiden arvo ja niiden objektiivien hinnat ovat säilyneet aika hyvin. Noiden pokkareiden rahallinen arvo on pienempi kuin niiden muistoarvo.

Myydessä voi pyytää ehkä 20€. Viitosella saa kaupat varmasti.
Eilen oli paremmin kuin tänään, mutta onneksi tänään on paremmin kuin huomenna.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 13 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä