romano
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 2 years ago
Viestit: 58

1 year ago

Onko jollakin henkilökohtaista käyttökokemusta TG-4:stä? Osaisiko joku verrata kuvanlaatua johonkin kroppikennoiseen järjestelmään? Tiedän että se on varmasti huonompi, mutta olisin kiinnostunut kuulemaan kuinka paljon huonompi.

Perheessä olisi yhdelle lisäkameralle kovasti tarvetta ja mietin ostaako suurempikennoinen pokkari/peilitön kamera vai TG-4.

TG-4:n etu olisi vedenpitävyys ja se, että se mahtuisi taskuun silloin kun lähdetään kauemmas autotiestä tai muuten hankaliin olosuhteisiin. Nyt mietin vain sitä jäisikö TG-4 todellisuudessa käyttämättömäksi jos kuvanlaatu olisi pettymys.

Tämän hetken kalusto on "pääkamera" Sigma DP1M ja sen kanssa samassa laukussa "varakamerana" EOS-M (+11millinen), ja sitten toisessa laukussa yleiskamerana Pentax K-50 (kittilinssi) silloin kun on tarkoitus kuvata pimeässä (salamalla tai ilman), vesisateessa tai muuten vaivattomasti saada hyviä kuvia vaikka perhejuhlasta. En ole koskaan vaihtanut kameran objektiivia, ja kaluston valintaperuste on ollut mukana kuljetettavuus, hinta ja kuvanlaatu. Hinta on tärkeä myös siksi, että kameraa pitää uskaltaa kuljettaa mukana ja antaa myös nuorisolle käyttöön.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Mirrored ja 8 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä