Vaggis
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 4 years ago
Viestit: 1

4 years ago

Eli tuollainen kamera tuli ostettua pari kuukautta takaperin eräältä tietokone foorumilta. Kamera oli silloin neljä kuukautta vanha, ja sillä oli otettu noin 400 kuvaa ja kuvattu puolituntia videota. Pakettiin kuului kaikki mitä tuo IS kitti pitää uutenakin sisällään, vain kuitti puuttui.

Jonkunaikaa kamera toimi aivan normaalisti, mutta sitten alkoi sekoilu. Eli se ottaa aluksi ihan normaalisti kuvia, mutta x määrän jälkeen kuvat ovat ihan mustia, valkoisia, liiiloja tms. ja niissä menee eri värisiä poikittaisjuovia. Tällöin jos yrittää kuvata videota, niin kuva erottuu, mutta se on aivan tumman liila. Kuvissa ei siis erotu mitään. Kun käyttää näyttöä etsimenä ja kameraa liikuttaa, niin kuva suhisee melkein kuin lumisade vanhassa kuvaputkitelkkarissa. Kuvat näyttävät aivan samalta niin tietokoneella kuin kamerastakin katsottuna.

Joskus uudelleen käynnistys ja akun irroitus auttaa, mutta joskus ei. Silloin työnnän kameran laukkuun, ja seuraavana päivänä se on taas täysin normaali. Joskus voi kuvata vaikka 100 kuvaa putkeen ja kamera on normaali, joskus kaksi kuvaa ja sillä selvä.

Mistähähän voisi johtua? Kamera on käsittääkseni ostettu verkkokauppa.comista ja paketissa on ainakin joitain sarjanumeroita joten takuu saattaisi ehtä jopa pelata, mutta sitä ennen ajattelin kysyä täältä, että onko tähän jotain kotikonsteja?
 
eofoto
Liittynyt: 5 years ago
Viestit: 519

4 years ago

Ei ole. Sähkö/lämpövikaiselta kameralta kuulostaa. Viet vaan kameran korjattavaksi tai vaihdettavaksi, jos takuu on vielä voimassa, tai sitten omakustanteiseen korjaukseen. Mallikuvia niistä laukalle hyppäämisistä kannattaa ehkä ottaa mukaan vaikka muistikortille tai antaa vaikka linkki nettigalleriaan, jos kamera pelaa välillä normaalisti.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä