Herkkis
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 4

11 years ago

Olen uuden,otsikossa näkyvän digin omistaja. Kysympä nyt viisaammilta ja kokeenemmilta, oliko tuo niin hyvä ostos kuin itselleni olen uskotellut?
Ostin digin perinteisen järkkärin rinnalle; aina kun ei oikein ole mahdollista ottaa järkkäriä matkaan,niin halusin pienen näppärän "apukameran" (ei ehkä nyt ihan oikea sana kuvaamaan tilannetta), josta löytyisi tehoja ja ominaisuuksia edes jonkun verran?
Toisena vaihtoehtona oli Canonin Powershot A 700, joka olisi ollut edullisempi,mutta itse kuvittelin hiukan enemmän panostamalla saavani lisää ominaisuuksia ja laatua. Mutta sainko? Sitä kysyn nyt teiltä?
 
Teemu Laine
Moderaattori
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 7986
Paikkakunta: Turku
Viesti:

11 years ago

Tuo kysymys kannattaa kysyä vain itseltä, eli oletko tyytyväinen ostokseen ja ovatko ominaisuudet riittäneet omaan käyttöösi?
 
Herkkis
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 4

11 years ago

Vaikea vielä sanoa vielä itse yhtään mitään, kun kamera on niin tuore tapaus. Vasta opettelen ohjekirjan sekä yrityksen ja erehdyksen noita eri ominaisuuksia elämäni ekasta digikamerasta.
Mitä mieltä yleensä  olette tuosta Lumix-mallistosta? Muistaakseni juuri tämä malli  jonka hankin, oli voittanut jonkin testin. Onko kellään muulla käytössä tätä mallia ja siten myös kokemuksia käytöstä?

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 14 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä