Panasonic LX3 viallinen nappula

Digikameroihin liittyvät keskustelut.
submin
Viestit: 3
Liittynyt: 4 years ago

Panasonic LX3 viallinen nappula

Viesti Kirjoittaja submin » 4 years ago

Mulla on nelisen vuotta vanha Panasonic LX3. Sen näytön vieressä oleva joystick-tyylinen 5-suuntainen painike on hajonnut siten, että ylöspäin painaessa ei tapahdu mitään. Se nappi on kuitenkin ehdoton niin manuaalitarkennusta käyttäessä kuin aukon esivalinnalla kuvatessa, niitä toimintoja ei voi käyttää millään muullakaan painikkeella. Kotikonstein tätä tuskin voi korjata, ja takuukin on kai päättynyt 2 vuotta ostamisen jälkeen. Missähän tuon voisi korjauttaa ja millasetkohan kustannukset siitä tulee? Haluaisin myydä kameran pois, se kun on muuten tosi hyvässä kunnossa, muttei sitä kukaan osta ellei tuota nappia saa ensin kuntoon...

paspalo
Viestit: 1492
Liittynyt: 10 years ago

Vs: Panasonic LX3 viallinen nappula

Viesti Kirjoittaja paspalo » 4 years ago

submin kirjoitti: ...muttei sitä kukaan osta ellei tuota nappia saa ensin kuntoon...
Kyllä sen joku voi ostaa, sillä onhan tuo ihan toimiva kamera jos käyttää automatiikka-asetuksia eikä haluakaan suotta kikkailla ylimääräisillä säädöillä.
...laitat vaan hinnan kohdalleen  ;)

mvuori
Viestit: 10581
Liittynyt: 12 years ago
Paikkakunta: Tampere

Vs: Panasonic LX3 viallinen nappula

Viesti Kirjoittaja mvuori » 4 years ago

Näiden mallinen käytettyjen markkinahinta on halvempi kuin mitä sen korjauttaminen tulisi maksamaan postikuluineen. Esim. Huuto.net:ssä on juuri myyty sellainen hintaan 92 euroa (katsoin ihan mielenkiinnosta, koska itselläni on myös LX3 jossain lojumassa). Kun siitä vähentää postikulut kumpaankin suuntaan jo Suomessa ja varaosan hinnan (mikä voi olla mitä vain vitosen ja satasen välillä), ei korjausta sillä hinnalla saa tehtyä. Ja mitä iloa on myydä kamera, jos kaikki myyntitulo menee korjaamiseen eikä jää euroakaan vaivanpalkaksi.
Matti Vuori

submin
Viestit: 3
Liittynyt: 4 years ago

Vs: Panasonic LX3 viallinen nappula

Viesti Kirjoittaja submin » 4 years ago

Ohhoh, jopas on hinta tippunut.. Kuvittelin että tuosta saisi ainakin 150e. Saa nähdä kannattaako tuota myydä ollenkaan, korjattuna tai ei. Kiitos kuitenkin tähänastisista vastauksista!

Vastaa viestiin