Panasonicin kaksi uutta Objektiiviä.

Digikameroihin liittyvät keskustelut.
Nappe1
Viestit: 651
Liittynyt: 11 years ago
Paikkakunta: Kotka

Panasonicin kaksi uutta Objektiiviä.

Viesti Kirjoittaja Nappe1 » 6 years ago

Panasonic Lumix X PZ 14-42 / 3.5 - 5.6 OIS
http://www.dpreview.com/previews/panaso ... 2_3p5-5p6/

Tästä tosiaan vuodettiinkin kuvat jo keskiviikkona, mutta kyllähän tuo varsin näppärältä vaikuttaa. Kokoa säilytyksessä on saman verran kuin 20/1.8 pannukakulla ja käyttövalmiinakaan 48mm mittaisena ei ole kamalasti. suodinkierre on 37 mm joten ulostautuva osa putkesta ei ole järin paksu. Zoomin käyttökytkimessä on kaksi eri nopeutta, jolla on koetettu helpottaa sähköisen zoomauksen hitautta.

GF3:n kaveriksi tämä lienee oivallinen optiikka ja irto-objektiivin lisäksi tätä löytyy kauppojen hyllyltä GF3:n kanssa kittinä. Helposti näkisin tälle myös paikan auringossa E-PM:n tai E-PL3:n nokalla.


Panasonic LUMIX X PZ 45-175mm/F4.0-5.6 OIS
http://www.dpreview.com/news/1108/11082 ... -175mm.asp

Sisäisellä zoomilla ja tarkennuksella varustettu vakautettu himmeähkö pikkutele. Ainoa erikoisuus on molemmat kontrollit; Perinteisten fyysisten Zoom ja Focus renkaiden lisäksi löytyy myös Power Zoom kytkimet. Jälkimäiset helpottavat videokuvaajien elämää, ensimmäisten tarjotessa valokuvaajalle tutut ja turvalliset kiehrät.Peilittömien kehitys kulkee pikkuhiljaa hyvään suuntaan, Kiitos kiristyvän kilpailun. Vaikka valmistajat kopioivat toisiaan niin kehitystyökin näkyy, pelkällä kopioinnilla kun ei eroa tehdä.
Lopetti kuvaamisen siinä muodossa kun se tällä foorumilla tunnetaan.