Kema
Liittynyt: 9 years ago
Viestit: 29

7 years ago

Älä hyvä Harald huolestu, ostin minä minä sen K20D:nkin pois kun oli sen verta halpa kapistus. Mutta hymyillen voin todeta että huonoissa valaistusolosuhteissa k-x hakkaa D200:n mennen tullen. Muutoin D200:n ominaisuudet saattavat ollakin joidenkin mielestä monta kertaa kooäxää parempia, sillä on tuo Pena kuitenkin entry-level kamera eikä semipröö niinku nikoni. Aijai. Ja tekniikkahan ei ole kehittynyt sitten D200:n ilmestymisen =)
 
Jymi
Liittynyt: 7 years ago
Viestit: 14

7 years ago

Harald kirjoitti:
Saako? näissä kun on sattumalta sama kenno.... ei ne ole ne kohinat parin kolmen viimevuoden mittaan mihinkään muuttuneet, pikkelsejä on tullut lisää, kohinat hyvä ettei pahentuneet.
Tämä oli pakko tulla korjaaman. K20D:ssä on Samsung:n 14Mpx kennoja ja K-x:ssä uudempi Sony 12Mpx. Ja kyllä testit ja käyttäjäkokemukset yleisesti on yhtämieltä siitä, että kohinoissa K-x hakkaa K20D:n selvästi ja säilyttäen silti niitä yksityiskohtia hyvin.

Muuten olen kyllä kanssasi samaa mieltä, että K20D on monessa suhteessa askeleen entry-level K-x:ää ylempänä.

Jos pitäisi valita, itse ottaisin kyllä K-x:n ennen K20D:tä. Johtuen siitä, että painotan  paljon pienen koon merkitystä.
Eroa ei nimittäin ole K20:nen ja tänä vuonna julkaistun K-7:kaan välillä, niin miten olisi sitten K-20:n ja K-x:n.... näitä tikimiehien kokkelsi kohinajuttuja taas...  ;D ;D
Kohinoiden määrässä ei kyllä. Mutta näissä onkin sitten sama kenno tai ehkä eri revisio mutta kuvanlaadun kannalta sama. Tässä joitain viikkoja K-7:n omistaneena voin kyllä sanoa, että edelliseen sukupolveen on muutosta tullut melkein sitten kaikessa muussa. Toiminta on lähinnä tarkempaa kaikessa automatiikassa. Valkotasapaino, valotuksensäätö ja P-TTL mittaus salamaa käytettäessa sattuvat uskomattoman hyvällä prosentilla kohdalleen.
 
jyrik
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 814

7 years ago

K-x:n saa myös varsin jännissä väreissä. ;)
http://www.dpreview.com/news/1002/10021 ... colors.asp
 
Sivral
Liittynyt: 7 years ago
Viestit: 245

6 years ago

pentax kirjoitti:
onkos joku ostanut jo tän pentax k-x kameran ? . jos olet kerrotko kokemuksiasi kamerasta.
Hyvä kamera, näin lyhyesti sanottuna. Allekirjoittaneen kuviakin löytyy, kunhan vain klikkaat allekirjoituksessani olevaa linkkiä :)


Edit.. Varmaan kannattais lukea ennemmin toi ajankohta millo tänne on viimeksi lähetetty viestejä.. Mutta toivottavasti tosta oli edes jollekkin apua :D
Tunnelmia Koillismaan luonnosta,
http://laurikoo.kuvat.fi/kuvat/
 
Jonnee^
Liittynyt: 7 years ago
Viestit: 62

6 years ago

Ite joskus harkitsin kyseistä kameraa. Se vaikutti paperilla hyvältä, mutta kauppaan kun menin kokeilemaan sitä, niin se tuntu tosi pieneltä kädessä. Vaikka se on ihan kestävän tuntunen ja sillä on vähän painoa niin se tuntuu kuitenkin vähän lelumaiselta. Etsimen tarkennuspisteiden puute häiritsi myös. Päädyin lopuksi nikon d90.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä