Nappe1
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 662
Paikkakunta: Kotka

4 years ago

Siinä missä Sony lähti kinokoon kennon suuntaan, on Panasonic valinnut uutukaisensa suunnaksi aivan muuta; Pana on hetken vetänyt henkeä miniaturisoinnissa ja lataa nyt uudella mallinimellä.

http://www.dpreview.com/previews/panaso ... x-dmc-gm1/

Aluksi katselin että GF-sarja on kutistuskisan tuoksinassa saanut vain uuden nimen, vaan ei. Tämä ei ainoastaan ole pienempi kun nikonin ykkössarjalaiset tai Sonyn RX100, vaan haastaa myös Pentaxin Q7:n koossa. (ollen jopa himpun verran pienempi!) Kooltaan käytännössä tämä uutukainen kittilinssinsä kanssa on perinteisten digipokkareiden pienempää kokoluokkaa ja ensivuodeksi lupaillaan leica brändättyä 15 / 1.7 pannukakkua myös.

Tämä on selkeästi suunnattu haastamaan pienempikennoiset kilpailijansa kakkoskameran paikasta. Sinällään ihan looginen veto koska aika moni microon siirtynyt on alunperin ostanut micro-rungon juuri kakkoskameraksi.
Lopetti kuvaamisen siinä muodossa kun se tällä foorumilla tunnetaan.
 
ppotka
Liittynyt: 7 years ago
Viestit: 1709

4 years ago

Tämä pannukakkuzoomi(kin) vaikuttaa kiinnostavalta. MTF-käyrät ovat sen verran ok, että eiköhän E-PM2:n nokalle tule tuollainen.
 
Nappe1
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 662
Paikkakunta: Kotka

4 years ago

Tuleva Leica ei ole pannukakku, mutta tuo pitkän tauon jälkeen aukkorenkaan takaisin (Panalla oli alkupään 4/3 objektiiveissä aukkorengas.) objektiivin nokalle, ainakin ensimäisten kuvien valossa.
Kuva
lähdehttp://www.43rumors.com/

Itse olisin kaivannut tuota jo aikaisemmin. Kait olen vanhakantainen kun toisen rullan sijaan olisin halunnut nakutella aukot objektiivien heloilta.
Lopetti kuvaamisen siinä muodossa kun se tällä foorumilla tunnetaan.
 
Avatar
Tapiola2006
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 9840

4 years ago

Onks tää nyt se pikkumusta ?
 
Japi67
Liittynyt: 4 years ago
Viestit: 45

4 years ago

 
Quiquern
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 20655
Viesti:

4 years ago

Ja taas tämä: kamerassa yksi ainoa kunnon kiekko kameran päällä, ja se semmoinen jonka voisi liimata kiinni aukon esivalinta-asentoon ;-)
Enpä olisi pistänyt hanttiin jos moodi valitaan menusta ja tällä valittaisiin sitten herkkyyttä tai valotuksenkorjausta. Jos kameravalimistajat tekisivät polkupyöriä, polkimilla valittaisiin varmaan satulan korkeutta ja eteenpäin mentäisiin kahvantuppeja työntämällä...

Kuva

Käsitarkennus tehdään kosketusnäytöllä! Varmaan aukkoa sitten säädetään siitä persauksen hempulasta plastiikkarenkaasta? Vaikutta hyvältä...vitsiltä.
Viimeksi muokannut Quiquern, 29.10.2013 klo 11.23. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Waldo's Peoplen Waldo:

"Itseensä pitää luottaa, eikö niin?"
 
Avatar
niffe
Liittynyt: 6 years ago
Viestit: 11185
Paikkakunta: HELSINKI

4 years ago

Quiquernilta hyvää analyysiä nykykameroiden ergonomiasta...  =)

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä