Gabriell
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 4 years ago
Viestit: 1

4 years ago

Olisin etsimässä seuraajaa Nikonin D50 -kameralle, jonka hankin ´05 syksyllä. Tärkeintä olisi, että samat objektiivit kävisivät siihen ja että poikkeuksena D50:n, siinä olisi rungossa kuvanvakaaja. Eli päivitettyä versiota etsisin, samanlaisin ominaisuuksin, vain parempana. Ei tarvitse olla uusimpia, ajattelin käytettyä etsiä.
 
D300
Kuvat.fi VIP
Liittynyt: 9 years ago
Viestit: 429

4 years ago

Nikonin rungoissa ei ole vakaajaa.
 
nomad
Liittynyt: 10 years ago
Viestit: 10001

4 years ago

Onhan kaikissa nykyisissä kittizoomeissa vakaaja.

Mikä tahansa Nikonin uudehko runko on paljon monipuolisempi ja parempi kuin D50. D90/D7000 tarjoavat AF-D tuen sekä suuremman etsimen. Noita sa hyvin myös käytettynä.
 
eofoto
Liittynyt: 5 years ago
Viestit: 519

4 years ago

Näinpä, eli jos/kun tuosta D50:stä ei varmaan saa enää juuri mitään vaihdossa, itse jättäisin varmaan sen kakkosrungoksi, ja hommaisin tilalle jonkun vähän uudemman ja monipuolisemman.

En siis suotta hävittäisi toimivaa D50:tä, vaan hommaisin sen kaveriksi vaikka jonkun noista jo mainituista, eli esim. alkaen D200 ja D80, ja varsinkin D90 sekä D7000 olisivat kaikki ihan toimivia päivityksiä. Mihin vaan budjetti yltää.

Niin ja jos haluat heittäytyä 'erilaiseksi nuoreksi', onhan jopa se Fujifilmin tekemä (parantelema) Nikonin runkoon perustuva (uudempi) malli yksi mahdollinen vaihtoehto. :)
Mikä nyt vaan riittää niihin omiin kuvaustarpeisiisi.
Viimeksi muokannut eofoto, 11.2.2013 klo 17.18. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: tnihtila ja 8 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä