Simply Electronics?

Digikameroihin liittyvät keskustelut.
Quiquern
Viestit: 20251
Liittynyt: 12 years ago
Viesti:

Vs: Simply Electronics?

Viesti Kirjoittaja Quiquern » 4 years ago

bmxpyöräilijä kirjoitti: Missähän maassa tämä nettikauppa sijaitsee? Jos tilaa gopro kameran joutuuko tulliin tai siis joutuuko makselee jotain ylimääräisiä kuluja??
Et koskaan joudu maksamaan mitään ylimääräisiä kuluja. Suomessa ei ole voitelukulttuuria. Kaikki kulut ovat selvitetävissä ja tiedettävissä.

Ei silti, tiedän paljon työnantajia, joiden mielestä suunnilleen puolet palkkauskuluista on "ylimääräisiä ja yllättäviä, suorastaan käsittämättömiä" ;-)
Waldo's Peoplen Waldo:

"Itseensä pitää luottaa, eikö niin?"

hombre
Viestit: 37
Liittynyt: 6 years ago

Vs: Simply Electronics?

Viesti Kirjoittaja hombre » 4 years ago

Päivitystä omaan tilaukseeni Simplystä.

Peruin sitten tilaukseni kun alkoi deadline kameran saapumiselle tulla täyteen, ulkomaan matkan takia.

Laitoin s-postia Simplyyn kun tilauksen tila oli pidemmän aikaa vain että " odotetaan kuriirin tavaran noutamista" vastasivat yllättäen samana päivänä mikä oli lauantai että heille saapunut kameralähetys epäiltiin olevan vaurioitunut ja sen takia jouduttu lähettämään takaisin, odottivat uutta lähetystä nyt sitten. Pyysivät olemaan kärsivällinen ja tarjosivat jotain puhdistuskittiä kaupanpäälle. Ilmoitin vain että haluan ennemmin purkaa kaupan, tämä tehty kuulemma ja nyt odotellaan vaan refundia.

jusani01
Viestit: 4
Liittynyt: 9 years ago

Vs: Simply Electronics?

Viesti Kirjoittaja jusani01 » 4 years ago

Laitanpahan omaakin kokemusta puljusta.

Tilasin kameran simplystä. Aikaa kului kuukausi ja aloin kyselemään kameran perään. Ilmoittivat myös minulle, että epäilivät tuotteen olevan vaurioitunut ja siksi tuotteen lähetys venyy. Samaa puhdistuskittiä tarjottiin hyvitykseksi. Lopultakin sitten tuotteen sain kun vain maltoin odottaa ja kamera oli sitä mitä pitikin joskin paketin sinetti oli rikottu ja sisään laitettu simply electronin joku mainos/takuulappu. Kamerassa en huomannut mitään vikaa/käytön jälkiä ja sarjanumerot oli ok.

Vaikka tuote itsessään olikin ok eli rahalleni sain vastineen, joku hommassa haisee. Tuo edellä mainittu selitys tuotteen vioittumisesta on tuttu virsti useammalta keskustelufoorumilta ja mihin törmäsin itsekkin ja näyttävät käyttävän sitä yleisselityksenä sille, että tuotetta ei ole saatu liikenteeseen. Miksi tuotteet ei liiku...syitä voidaan vain arvailla.

J

htc
Viestit: 126
Liittynyt: 8 years ago

Vs: Simply Electronics?

Viesti Kirjoittaja htc » 4 years ago

jusani01 kirjoitti: Vaikka tuote itsessään olikin ok eli rahalleni sain vastineen, joku hommassa haisee.
En nyt malta piilottaa pientä sarkasmia vastauksessani; Simply tekee businesta myymällä halvemmalla ison osan tuotteistaan. Metsästänevät edullisia eriä, koskapa monen tavaran hinta vatkaa viikoittain, paitsi ylös, niin myös alas. Kai silloin pitää ymmärtää, tai pitäISI ymmärtää, ettei kaikki toimi kuin stokkalla. Sen halvemman hinnan vastineeksi siis.

Kyllä sieltä tavara tulee, jos ne tässäkin ketjussa miljoonaan kertaan kerratut reunaehdot hyväksyy ja sen, ettei kukaan taida olla varma minkäänlaisen takuun toimimisesta.

Mut siis valikoidusti hinta on halpa, eikä intresseissään varmaankaan ole diilata näitten otan-en-otan-en-sittenkään-ota-asiakkaitten kanssa, joille rahat pitää palauttaa viikon odottamisen jälkeen.

Stokkalla ja Rahalassa on helpompi vatkata, mut siitä joutuu pienesti maksamaan.

Selinda
Viestit: 1
Liittynyt: 4 years ago

Vs: Simply Electronics?

Viesti Kirjoittaja Selinda » 4 years ago

No joo. meninpä halpaan minäkin. Nettisivut ovat englannissa (Firefoxin Flags-apuohjelman mukaan). Sivuilla ei kerrota mitään, mikä on myyjän yhteystieto tai edes maa, tehdäänkö siis ostoksia EU-alueella vai ei, ei selviä uteliaalle. Sivujen ihmiset ovat 'englantilaisen' näköisiä ja hinnat euroina, sekin hämää. Firma on kuitenkin Hong Kongissa. Hinnat ovat halpoja, mutta vain näennäisesti. Ostin Canon Powershot G15:n hintaan 339:-. Kamera tuli kuuden viikon odottelun jälkeen. Ja kun kuljetusliike toimii nykyisin automaattisesti myös tullaajana. niin hintaan lisätään alv 24% ja tullimaksu 4,2 % kuljetusliikkeen tavaran maahan tullessa laskuttamana. Sen jälkeen ei hankinta niin halpa ollutkaan kuin ensin näytti. Ja tavaran lähettäjäyritys olikin muuten eri niminen kuin simply electronics....

Johannes
Kuvat.fi VIP
Viestit: 1357
Liittynyt: 9 years ago

Vs: Simply Electronics?

Viesti Kirjoittaja Johannes » 4 years ago

Selinda kirjoitti: (...) Ostin Canon Powershot G15:n hintaan 339:-. Kamera tuli kuuden viikon odottelun jälkeen. Ja kun kuljetusliike toimii nykyisin automaattisesti myös tullaajana. niin hintaan lisätään alv 24% ja tullimaksu 4,2 % kuljetusliikkeen tavaran maahan tullessa laskuttamana. Sen jälkeen ei hankinta niin halpa ollutkaan kuin ensin näytti. Ja tavaran lähettäjäyritys olikin muuten eri niminen kuin simply electronics....
Digitaalikameroiden tulli on 0 %, joten huolitsija on tehnyt virheen ja sinun kuuluu saada rahaa takaisin. Koska ALV lasketaan tullatusta hinnasta, olet maksanut liikaa myös veroa.
"I ain't dead yet!"
- Alex Stonewall

Johannes
Kuvat.fi VIP
Viestit: 1357
Liittynyt: 9 years ago

Vs: Simply Electronics?

Viesti Kirjoittaja Johannes » 4 years ago

Edit: lähti vahingossa toisen kerran
Viimeksi muokannut Johannes, 29.8.2013 klo 5.26. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"I ain't dead yet!"
- Alex Stonewall

htc
Viestit: 126
Liittynyt: 8 years ago

Vs: Simply Electronics?

Viesti Kirjoittaja htc » 4 years ago

Selinda kirjoitti: Ja kun kuljetusliike toimii nykyisin automaattisesti myös tullaajana. niin hintaan lisätään alv 24% ja tullimaksu 4,2 % kuljetusliikkeen tavaran maahan tullessa laskuttamana. Sen jälkeen ei hankinta niin halpa ollutkaan kuin ensin näytti. Ja tavaran lähettäjäyritys olikin muuten eri niminen kuin simply electronics....
"We have a special arrangement with the relevant parties, which means that no additional taxes or duties are payable by you."

Sit vaan meiliä kehiin.

Quiquern
Viestit: 20251
Liittynyt: 12 years ago
Viesti:

Vs: Simply Electronics?

Viesti Kirjoittaja Quiquern » 4 years ago

htc kirjoitti:
Sit vaan meiliä kehiin.
Joo, ja sipsit esiin vartoessa hauskaa vastausta ;-)
Waldo's Peoplen Waldo:

"Itseensä pitää luottaa, eikö niin?"

Zale
Viestit: 4
Liittynyt: 4 years ago
Paikkakunta: Lahti

Vs: Simply Electronics?

Viesti Kirjoittaja Zale » 4 years ago

Saamani hauska vastaus oli, kun tiedustelin miksei kolmeen viikkoon mitään tapahtunut Oly XZ-1 tilauksen tiimoilta, "epäilemme, että viimeisin Olympukselta saapunut kameraerä on altistunut vesivahingolle. Tämän vuoksi perumme kaupan, palautamme rahat takaisin sekä lisäksi ilmaisen muistikortinlukijan." Rahat tuli nopeasti ja onneton lukija myös. Toki tästä on aikaa jo rapiat 2 vuotta, mutta sen verran muisti pelaa, etten tuolta enää mitään tilaa.

600 mm
Viestit: 3
Liittynyt: 4 years ago

Vs: Simply Electronics?

Viesti Kirjoittaja 600 mm » 4 years ago

Tilasin objektiivin yli 70 pv sitten. Ei ole toimitus lähtenyt liikkeelle ja sähköpostilla tulee aina vakioselitykset vastaukseksi. Älkää tilatko ko firmasta mitään.

Avatar
Mäkkäri
Kuvat.fi VIP
Viestit: 1548
Liittynyt: 11 years ago
Paikkakunta: Lohja

Vs: Simply Electronics?

Viesti Kirjoittaja Mäkkäri » 4 years ago

Jos joku vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, niin kaivaa luottokortti tai pankkitunnukset esille :P Itse en osta mistään nettikaupasta mitään, ennen kun olen edes hieman selvitellyt kaupan luotettavuutta.

hannes
Viestit: 13
Liittynyt: 5 years ago

Vs: Simply Electronics?

Viesti Kirjoittaja hannes » 4 years ago

TILATESSA EDULLINEN - SAADESSA JO YLIHINTAINEN:  Olen yhdet kaupat tehnyt. Se tosin onnistui kohtuullisen hyvin.  Nyt olen odottelemassa toista toimitusta. Simplyn toimitukset on niin hitaita, että kun tavara vihdoin tulee niin se tilaushetken loistavan edullinen hinta on toimitushetkellä jo korkeampi kuin Anttilan hinta ( mikä sekin näyttää yleensä olevan kallis vanhan mallisesta tavarasta). Näissä kameroissa kun hinnat laskee niin pirun nopeasti. Taitaa Simplyn liikeidea ollakin ottaa tilaus,  odottaa tukkuhinnan laskua viikkotolkulla, ostaa ja lähettää vasta sitten - joskus.

Vastaa viestiin