Avatar
sahe69
Paid subscriber
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 10298

2 years ago

emerik kirjoitti:
Tuo Snapseedin muuttuminen tuollaiseksi on huono juttu jos ei voi tallettaa puhelimeen erikseen sitä käsiteltyä kuvaa.
Androidissa ainakin pystyy, kokeilin just eilen.
 
nomad
Liittynyt: 10 years ago
Viestit: 10039

2 years ago

Pakkaslapsi kirjoitti:
Nomad: En oikein ymmärtänyt, mitä ajat takaa. ICloudin suurimpana ongelmana on, että ihmiset, joilla ei ole iCloud-yhteensopivaa laitetta ja iCloud-tiliä eivät itse pysty lisäämään jaettuihin albumeihin kuvia. Toinen puute on tietenkin, että selainkäyttöliittymän kautta ei voi lisätä jaettuja albumeita. Edellämainitut toimivat ainakin tietääkseni Dropboxilla ja Google Drivella moitteettomasti. Joidenkin mielestä suurin ongelma on kuitenkin se, että iCloud rajoittaa kuvien maksimimittoja, ja kuvan pidempi sivu voikin olla vain 2048 pikseliä. Toisaalta kuvia saa olla rajaton määrä (jaetussa albumissa <= 5000), eivätkä ne vie tallennustilaa, joten tilaa jää muille tiedostoille.

https://support.apple.com/fi-fi/HT202786
No pelkistetymmin. En ole kokenut iCloudia tarpeelliseksi valokuvaushommissa. Minulla on käytössä Dropbox (yksityisesti, sen joustavuuden vuoksi), Google Drive (työasioissa, työnantajan puolesta) sekä Adoben pilvi (käytän kuvankäsittelyn perustana Lightroomia). Ei tässä ole enää tilaa iCloudille muuta kuin lähinnä asioissa jotka liittyvät iLaitteiden keskinäiseen synkronointiin.
 
jarski
Liittynyt: 9 years ago
Viestit: 265

2 years ago

sahe69 kirjoitti:
Androidissa ainakin pystyy, kokeilin just eilen.
Snapseed on integroitu myös Android laitteiden perus Photos ohjelmaan, eli erillistä appsia ei edes tarvittaisi. mutta... Snapseed uusiutui hiljattain myös Androidissa, joten en tietä tarjoaako se jotain lisäoptioita (vs perus Photos app).

jpeg tuunailussa käytän mieluummin VSCO appsia.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä