gardbla
Kuvat.fi VIP
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 1 year ago
Viestit: 8

4 months ago

Vaihdoin muutaman Nikon-linssin Sonyn A6500+10-18 objektiiviin, joka on Sonyn Cashback-kampanjan piirissä. Ostoajankohta sattui yhteen kampanjan aloituksen, enkä heti päässyt kirjautumaan Sonyn sivuille. Kun se avautui, ei ostopaikkaa, eli Rajalaa, löytynyt listalta lainkaan. Syötin siksi muut tiedot, mutta dealerin kohdalla ei ollut avointa vaihtoehtoa - piti vain valita joku. Voisi kuvitella, että listatut dealerit ovat kaikki Sonyn auktorisoituja, mutta sain tällaisen viestin:

"After validation we have noticed that the point of sale, is not an authorized dealer and was not listed in our database and therefore your participation cannot be processed at this moment."

En huomannut tätä heti, koska Sony ei hyväksynyt kirjautumiseen normaalin e-mail-tunnukseni. Olin varmaan aiemmin rekisteröitynyt jollain toisella, unohtamallani tunnuksellani ja nyt oli pakko otta varasähköpostosoite käyttöön koska Sony ei pyynnöistä huolimatta lähettänyt ohjeita salasanan vaihtoon. Siellähän ne viestit väärästä dealeristä ja umpeutuneesta ajasta (10 vrk) löytyivät.

Tein siis kaksi virhettä:
- en malttanut odottaa, että ostospaikkani näkyisi Sonyn Cashback listalla
- en käynyt lukemassa gmail-sähköpostiini tulleita viestejä

Nyt asia on Sonyn mielestä myöhäistä, vaikka voisi kuvitella koko Cashback-jutun olevan nimenomaan Sonyn goodwill-kampanjaa.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä