gardbla
Kuvat.fi VIP
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 1 year ago
Viestit: 8

4 months ago

Vaihdoin muutaman Nikon-linssin Sonyn A6500+10-18 objektiiviin, joka on Sonyn Cashback-kampanjan piirissä. Ostoajankohta sattui yhteen kampanjan aloituksen, enkä heti päässyt kirjautumaan Sonyn sivuille. Kun se avautui, ei ostopaikkaa, eli Rajalaa, löytynyt listalta lainkaan. Syötin siksi muut tiedot, mutta dealerin kohdalla ei ollut avointa vaihtoehtoa - piti vain valita joku. Voisi kuvitella, että listatut dealerit ovat kaikki Sonyn auktorisoituja, mutta sain tällaisen viestin:

"After validation we have noticed that the point of sale, is not an authorized dealer and was not listed in our database and therefore your participation cannot be processed at this moment."

En huomannut tätä heti, koska Sony ei hyväksynyt kirjautumiseen normaalin e-mail-tunnukseni. Olin varmaan aiemmin rekisteröitynyt jollain toisella, unohtamallani salasanalla ja nyt oli pakko otta varasähköpostosoite käyttöön, koska Sony ei pyynnöistä huolimatta lähettänyt ohjeita salasanan vaihtoon.

Siellähän ne viestit väärästä dealeristä ja umpeutuneesta ajasta (10 vrk) lopulta löytyivät.

Tein siis kaksi virhettä:
- en malttanut odottaa, että ostospaikkani näkyisi Sonyn Cashback listalla
- en käynyt lukemassa gmail-sähköpostiini tulleita viestejä

Nyt asia on Sonyn mielestä myöhäistä, vaikka voisi kuvitella koko Cashback-jutun olevan nimenomaan Sonyn goodwill-kampanjaa.
 
Avatar
Mirrored
Kuvat.fi VIP
Liittynyt: 10 years ago
Viestit: 18618
Paikkakunta: Karjaa

4 months ago

Hyvä meininki. 🤓
Viimeksi muokannut Mirrored, 7.7.2017 klo 10.05. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Tamron SP85mm, IMO paras muotokuvaobjektiivi
Nikkor AF-S 50mm ja 35mm G
Leica M - Sony E laatusovite, merkki Metabones
 
Avatar
Dr.Jalopeno
Liittynyt: 4 years ago
Viestit: 1238

4 months ago

Harmi :(

Eikös siellä hakemuksessa ollut sellainen " ---- " tai "muu" kohta kun myyjää valittiin. Pari lasia ostin Suomesta FotoMonzasta eikä sitäkään siellä listoilla ollut. Massit kuitenkin tullu. Kuittikuvastahan ne sen ostopaikan kuitenkin näkee.
Mulla tossa 4 cashback kampanjaan kuuluvaa kakkulaa. Ihan toimiva systeemihän se on mutta ei se hakemus mikään selkeyden perikuva ole. Koko proseduuri vähän sekava eikä tule hakemuksen jättämisen jälkeen mitään vahvistusta. Siitä kyllä tuli varmistus gmailiin kun rekisteröin samalla linssin omiin nimiini...

Viimeisen lasin, eli 90mm G macron 100€ cashback tuli viidessä päivässä?!

Korjaus: Kyllä FotoMonza on listoilla ja Rajalakin. Jonkun linssin kanssa kyl piti jotain kikkailla mutta unohtunut jo....
Viimeksi muokannut Dr.Jalopeno, 7.7.2017 klo 8.10. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
 
Avatar
mlphotic
Kuvat.fi VIP
Liittynyt: 4 years ago
Viestit: 3645
Paikkakunta: Ihari/Utsjoki

4 months ago

Kaikki cashback kampanjat, joista olen cashbackkiä hakenut, ovat olleet sekavia ja hankalia siin vaiheessa kun cash haetaan back.
 
Avatar
niffe
Liittynyt: 6 years ago
Viestit: 11190
Paikkakunta: HELSINKI

4 months ago

Valmistajat käyttävät monikansallisia logistiikkaoperaattoreita alihankkijoina kampanjoiden toteuttamisessa. Monesti kampanjan käyttöliittymät on ympätty vasemmalla kädellä johonkin toiminnanohjaussoftan ruutuun ja kätevyys on sen mukaista. Operaattorit eivät myöskään tunne paikallista lainsäädäntöä välttämättä kunnolla, vaan toimivat valmistajan karkean ohjeistuksen mukaan soveltamatta mitään itse yrityksen markkinointihengen mukaisesti. Tämmöistä tämä nyt on.
 
Avatar
paraneva
Kuvat.fi VIP
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 9478
Paikkakunta: Vantaa

4 months ago

Sillon kun joskus D4:n ostin, siihen tuli etuna 600€:n edestä mitä tahansa Nikonin rojua, kerroin liikkeessä mitä haluan, tulivat kotiin postilla tai sitten hain ne myöhemmin liikkeestä? Helppoa kuitenkin :) Cashbackkejä ei ole ikinä tullut vastaan sopivasti.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä