Sony rx100 mk 1/2

Digikameroihin liittyvät keskustelut.
nomad
Viestit: 10047
Liittynyt: 10 years ago

Vs: Sony rx100 mk 1/2

Viesti Kirjoittaja nomad » 3 years ago

jeesuksen_mopo kirjoitti: Onko joku saanut RX100 1 tai 2 kameraa juttelemaan iPhonen (4s) kanssa? En onnistu saamaan yhteyttä kuvien (Jpeg) siirtämiseksi kamerasta langattomasti kännykkään.
Minulla on toiminut periaatteessa ihan hyvin. Kuvaan pelkällä raw-laadulla, mutta siinähän on mukana myös esikatselu jpg jonka puhelin löytää helposti. Laatu ei ole tuolloin hääviä, mutta kelpaa sosiaaliseen mediaan. Jos tämä wifi-kikkailu olisi minulle tärkeämpää niin valitsisin kuvanlaaduksi raw+jpg.

Yhteyden muodostamisessa on aina jonkinmoista räpeltämisen makua. Sonyn aplikaatio ei ole kovinkaan selkeä ja siinä on toimintoja joita kukaan ei koskaan tule käyttämään. Kamerassakin wifi on upotettu valikon syövereihin ja sielläkin wifille on pari eri toiintatapaa. Vähän sellainen fiilis kun systeemi olisi suunniteltu laitefriikeille eikä valikuvaajille.

Helkkarin hyvä kamera tämä kuitenkin on, joten kannattaa kestää nämä ongelmat. Myöskään edellä keskusteltu akkujuttu ei ole ylittämätön. Minulla on kaksi ebayn Patona -merkkistä lisäakkua sekä halpa 5e tavallinen seinälaturi. RX100:n akunkesto on parempi kuin missään aikaisemmin käyttämässäni pokkarissa.

Vastaa viestiin