Avatar
Tapiola2006
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 9840

2 years ago

mirrored kirjoitti:
Kenen Leica Q:lla sitten olet kuvaillut?

(Jaa miten niin eivät tiedosta?  Asiahan on vuosia täällä ollut keskusteluissa esillä ja ihan eri kirjoittajien toimesta kuin tällä kertaa.)
Rajalan. Samalla yksilöllä kuin esim. Sulanto ja Kamera-lehden testaaja. Kamera oli käytössäni noin kuukauden ja teki siinä samalla pienen ulkomaanmatkankin.
 
Quiquern
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 20655
Viesti:

2 years ago

Johannes kirjoitti:
Ei siitä varmaan haittaa olekaan, siitä on vain tullut Q:lle jonkinlainen pakkomielle, koska hän niin usein siitä jaksaa valittaa.
Joo, kannattaa aina käntää takkinsa, jos havaitsee kameroissa jotain tyhmä ja alkaa intoilemaan siitä, kamerassahan ei voi olla mitään typerää ;-)
Waldo's Peoplen Waldo:

"Itseensä pitää luottaa, eikö niin?"
 
PortaDiFerro
Liittynyt: 5 years ago
Viestit: 56

2 years ago

nomad kirjoitti:
Jos uusi RX1R maksaa 1616e, niin saakohan käytetyn jo tonnilla? Kauanko minun täytyy odottaa, että tämä Sonyn kakkosmalli on myynnissä 1616 eurolla?
http://www.purnimadigital.com/appareils ... -rx1r.html
Ohoh, tuohan tosiaan tuli alas aika roimasti. Nyt se lienee aika hyvin linjassa noiden APS-kokoisten kompaktien kanssa. Voi olla että ei käytettynä ihan tonniin saa, mutta kyllä tuosta voisi hyvin jonkun 1300 maksaa tai vähän enemmänkin jos siinä tulee etsin mukana. Ei tuo yhtäkkiä huonoksi muuttunut vaan sen takia että uusi malli tuli.

Mitä kakkosmalliin tulee, niin Sony tuntuu julkaisevan sen verran tiuhaan tahtiin uusia malleja nykyään että varmaan kahden vuoden päästä tämän on jo alennuksessa. :)
nomad kirjoitti:
Nikon taisi polttaa näppinsä Coolpix A:n kanssa, mutta toivottavasti ymmärsivät, että se johtui väärästä hinnoittelusta ja huonosta markkinoinnista. Lisäksi "coolpix a" toimii googlen tai flickrin hakuterminä erittäin huonosti. Toisaalta aika iso Coolpix A tyyppisen kameran ostajista saattaisi periaatteessa olla kiinnostunut samanlaisesta täyskäristä. Ainakin minä olen! Kysymys on vain siitä hinnasta... 3000-4000 on iso raha pokkarin mukavuuydesta kun samat ottaa järkkärilläkin.
Jep, tuo Coolpix A on minullakin ollut mietinnässä, tosin olen kallistunut enemmän X100:n suuntaan. Varmaan hinnassa näkyy se että näitä ei kuvitellakaan myytävän paljoa, joten ne kehityskustannukset on sitten kerättävä isommalla katteella.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä