sjk
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 99

6 years ago

Minulla on Canonin Pro 9500 Mark II tulostin. Brobleema on mustesäiliöiden pienuus, jolloin niitä on vaihdettava useasti. Kysyisinkin paljon tulostavilta, mitä tulostinta käytätte , jos tulostatte paljon A3-kokoisia kuvia? Tuntuu siltä, että joudun vaihtamaan usein jonkun säiliöistä. Mistä kannattasi hankkia mustepatruunoita. Olen netin kautta tilannut ja hinta on ollut 13,5 euroa ja 14.5 euroa per kasetti. Muuten olen tyytyväinen tulostimen laatuun. Mikä olisi vastaava tulostin, mutta suuremmilla mustesäiliöillä ja mitä suosittelisitte?
Seppo
 
maccari
Liittynyt: 7 years ago
Viestit: 37

6 years ago

Suosittelen tuohon tarkoitukseen EPSON STYLUS PRO 3880 tulostinta. Siinä on 80ml värikasetit, tulostimessa mukana täysi värisarja. Tulostinta myydään kampanjalla parhaillaan 1099 € hinnalla. Huippulaite!
 
Avatar
Tapiola2006
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 9840

6 years ago

Voit myös vaihtaa värisarjan kokonaan isoihin, erillisiin sarjoihin, joissa muste syötetään letkuilla pieniin kasetteihin. Sarja tosin maksanee yhden A3+ tulostimen verran, mutta muste vastaavasti murto-osan pienien säiliöiden musteen litrahinnasta (joka on törkeää riistoa). Tämä edellyttäen sen, että A3+ koko ylipäänsä on sinulle tulevaisuudessakin riittävä iso.
 
Eisa Awards
Liittynyt: 10 years ago
Viestit: 25

6 years ago

maccari kirjoitti:
Suosittelen tuohon tarkoitukseen EPSON STYLUS PRO 3880 tulostinta. Siinä on 80ml värikasetit, tulostimessa mukana täysi värisarja. Tulostinta myydään kampanjalla parhaillaan 1099 € hinnalla. Huippulaite!
Kun katsoin "Hehkulamppuhuijaus"-ohjelman, missä sanottiin että Epsonin tulostimissa on sirullinen tulostuskertojen laskuri, joka lopettaa koneen toiminnan tietyn tulostusmäärän jälkeen. Pelkästään tuon perusteella en enää koskisi Epsoneihin pitkällä kepilläkään. Surkuhupaisaa noissa siruissa oli se, että ne oli valmistettu Fukushimassa. Vähän tähän liittyvänä oli kerrattu myös noiden hehkulamppujen historiaa, kun jenkeissä oli eräällä paloasemalla hehkulamppu, joka on palanut yhtäjaksoisesti jo 110 vuotta. 1920-luvulla maailman hehkulamppujen valmistajat perustivat kartellin, jossa sovittiin hehkulampun kestoiäksi 2500 tuntia, jonka sama kartelli lyhensi 1500 tuntiin reilun kymmenen vuoden päästä, puhumattakaan nailonsukista, jotka aluksi olivat niin kestäviä ettei niitä oikein saanut rikki oikein millään, kunnes insinöörit oikein urakalla keksivät niihin heikentäviä ominaisuuksia niin etteivät ne tuppaa enää kestää viikkoakaan. Inkuranttia tavaraa tuputetaan nykyään tuutin täydeltä, valitettavasti.
Viimeksi muokannut Eisa Awards, 3.4.2011 klo 2.16. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
 
maccari
Liittynyt: 7 years ago
Viestit: 37

6 years ago

On olemassa tulostimia ja tulostimia. Marketeissa myytävät tarjoustulostimet on todellakin tehty (kaikilla valmistajilla) alkujaan heikoiksi. Niiden ei ole tarkoituskaan kestää kuin rajallisen ajan. Sen ihmiset ovat näköjään hyvin sisäistäneet koska täälläkin kirjoitellaan että "ei kannata ostaa mustekasetteja, vaan hakee uuden tulostimen samalla rahalla". Sitten on "ammattitulostimet" joissa käytetään eri osia, ja joiden on tarkoitus kestää käyttöä. Ja niitä ei viritetä chipillä rikkoutuviksi. Itsellä on kokemusta 3800 tulostimella noin 13000 arkkia (A4/A3/A2), Epson 9600 tulostimella noin 14000 neliötä (huom neliötä)ja hyvin pelaa. Laskuri on kaikissa tulostimissa se on totta. Esim. Canonin suurkuvatulostimissa kirjoituspää vaihdetaan laskurin ilmoittamana ajankohtana, vaikka printterissä muuten ei olisi mitään vikaa! Pelkästään tuon perusteella en enää koskisi Canoneihin pitkällä kepilläkään!
 
Quiquern
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 20655
Viesti:

6 years ago

maccari kirjoitti:
Sitten on "ammattitulostimet" joissa käytetään eri osia, ja joiden on tarkoitus kestää käyttöä.
Pitää vielä määritellä se "ammattitulostin"
Paljonko maksaa Epson 3880 värisetti? Onko se paljon halvempi kuin sama tulostin värein?
Waldo's Peoplen Waldo:

"Itseensä pitää luottaa, eikö niin?"
 
maccari
Liittynyt: 7 years ago
Viestit: 37

6 years ago

Oisko se "ammattitulostin" vaikka sellainen jonka huolto pystyy korjaamaan vaihtamalla tarvittavan osan ja se on vielä kannattavaa...
Värisarja siihen maksaa 9 x 55€...
 
Kasimir
Kuvat.fi VIP
Liittynyt: 10 years ago
Viestit: 9067

6 years ago

Quiquern kirjoitti:
...Paljonko maksaa Epson 3880 värisetti? Onko se paljon halvempi kuin sama tulostin värein?
Tuohon varmaan löydät vastauksen netistä. Ei luulisi olevan vaikeaa.

kapa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: cedricfan ja 7 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä