Jan
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 826
Viesti:

10 years ago

Käsinkin voi tarkennella, mutta rajausapuhan toi on lähinnä ja siksi
melko idioottimaista että lcd on kiinteä ;)
“There is no greater solitude then the samurai’s, unless perhaps it be that of a tiger in the jungle."
 
toninikkanen
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 1650

10 years ago

Mike kirjoitti:
Live view ei taida antaa sen kummemmin tarkennella ainakaan automaattisesti, joten siitä nyt ei kuvatessa ole mitään iloa.
Molemmissa toimii autofocus mutta Nikonissa paremmin: Canon laskee peilin takaisin alas, fokusoi, ja nostaa taas ylös. Nikon ei liikuttele peiliä mutta fokusoi hitaammin kuin ilman live viewiä.

Siitä hauska nokitus että vain pari päivää live view 40D:n julkistamisen jälkeen tulee Nikonilta vastaava, mutta parempi (ainakin paperilla). Teollisuusvakoilua? :)
 
Kaarne
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 1375
Paikkakunta: Helsinki

10 years ago

nokku kirjoitti:
Kaikenlaisia vippaskonsteja ja hilavitkuttimia onkin syytä keksiä tiuhaan tahtiin, kun itse kennoteknologia on venäläisen perseenpärisyttimen tasolla ;-]
Se onkin muuten legendaarinen :).
 
LPhoto
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 10 years ago
Viestit: 117

10 years ago

Mike kirjoitti:
Nyt verrataan vähän väärää hevosta kisahevoseen. Canonin 1D(s) sarja on ollut aina pro ja tulee olemaan pro. Sen laatu on taattua ollut alusta saakka ja tulee jatkossakin olemaan. Aina sitä voi sanoa, että 9 miljoonaa on ylimääräistä. Samoin voisi sanoa että 6-12 on ylimääräistä ja vastaavasti 3-6. Nyt verrataan todellista pro-runkoa kameraan, joka on vasta julkistettu. Odotellaan nyt kaikki se pippeli housuissa ihan kiltisti ensimmäisiä arvosteluja Nikonin FF kennosta. Koska se on varmaa, että jokainen Canonin ykkössarjalainen tekee todella kovaa jälkeä, Nikonilla tuo on ensimmäinen ja puolet halvempi ja se on 100% varmaa, että se hintaero näkyy jossain.
En muistaakseni sanonut, että se 11 miljoonaa pikseliä olisi ylimääräistä. 4000€ on vain kova hinta siitä.
Tokihan sitä innostuu, kun paperilla kamera näyttää paremmalta kuin 1D Mk III ja on FF, eli ikäänkuin siitä 1D:n ja 1Ds:n välistä.

Katsellaan katsellaan ihan rauhassa. Ja toivottavasti Jpu on oikeassa siitä kilpailun tuomasta hintojen laskusta. Mielenkiintoista seurattavaa joka tapauksessa.
 
tareone

10 years ago

Mike kirjoitti:
Live view ei taida antaa sen kummemmin tarkennella ainakaan automaattisesti, joten siitä nyt ei kuvatessa ole mitään iloa.
http://www.youtube.com/watch?v=BhmgCoShfys
Kyllä siitä olisi. Ja Nikonin tapauksessa myös tarkentelu onnistuu.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä