mynthon
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 9 years ago
Viestit: 30

9 years ago

Elikkä. Nyt olen hankkimassa järkkäriä. Kysymys on vaan mikä. Kuvaan urheilua, skeittausta etenkin ja kaikkea luontokuvausta jne. kaikkea, mitä eteen sattuu. Nyt on suunnilleen, että ois joko canon 400d tai pentax k100d super ? Kumpi noista olisi parempi? Canonissa sarjakuvaus olisi hyvä mulle. Mutat nyt vinhjeitä ?!
 
Frank
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 7379
Paikkakunta: Tampere

9 years ago

K100D superissakin on varmaan sarjakuvaus? Ei sillä ole kovinkaan paljon väliä, minkä ostat, päätä itse, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä ja tutki, mikä kamera täyttää vaatimukset.

Helposti saat merkkiuskollisilta kuvaajilta suosituksia, joissa merkki on sattumalta sama, kuin joka heidän kamerassaan komeilee ;-).

Pentaxiin saat käsitarkenteista optiikkaa halvalla, jos se kiinnostaa. Myös esim. kalansilmäobjektiivin, kuten 8mm Peleng, tosin saa niitä Canoniinkin. Pentaxissa on parempi etsin.
Tamperelainen telttahousu, skeittaava Hannu Karpo
 
33polovi
Liittynyt: 9 years ago
Viestit: 644

9 years ago

Yritä päästä käsittelemään ja kuvaamaan noilla pentaxilla ja canonilla, mielellään sekä lyhemmällä että pidemmällä tötteröllä. Näppituntuma on merkittävä kameroita erottava tekijä, muuta eroa ei välttämättä olekaan.
Jätin pois jännitteen, merkityksen, tarkoituksen ja muun tekotaiteellisen roskan ja pelkistin teoksen itsensä...

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä