J.Kimonen
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 1782

11 years ago

minkä verran mielestänne laadukkaalla skannerilla skannattu nega/dia poikkeaa digikuvasta.tarkoitin hyvällä filmikameralla/objektiivilla otettu dia/nega.minkälaisiin hyviin suurennuksiin päästään skannatulla kuvalla.
 
YpyCL9V
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 566

11 years ago

Dia näyttää paremmalta. Luonnolisemmat ja syvemmät sävyt :-) Nega taasen on aika vaikea skannattava, värit pitää aina ruklata niin hankalan kautta. Ja mielipiteitähän nämä, ei tarvi vaatia päitä vadille ;-)

Kyllä minä tuolla 2000~ dpi Epson 4990 skannatuista tekisin about samanlaisia suurennoksia kuin 4-6MP järkällä ottamistani eli ihan minkäkokoisia tahansa.
 
Avatar
Pelari
Paid subscriber
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 765

11 years ago

Itse tilasin juuri Konica Minolta Dimage 5400 II:sen. Saa nähdä, minkälaisia kuvia saa aikaan. Hyvän diaskannauksen pitäisi vastata aika läjän pikseleitä ja kun tuo mekaanisella kameralla touhuaminen on vielä mukavaa puuhaa.
-Älä tee asioita liian monimutkaisiksi-
 
J.Kimonen
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 1782

11 years ago

[quote=""Kapa""]Itse tilasin juuri Konica Minolta Dimage 5400 II:sen. Saa nähdä, minkälaisia kuvia saa aikaan. Hyvän diaskannauksen pitäisi vastata aika läjän pikseleitä ja kun tuo mekaanisella kameralla touhuaminen on vielä mukavaa puuhaa.[/quote] todellakin samaa mieltä,ei oo mekaanisen voittanutta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: elok, Kimo, Tuus4 ja 10 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä