Egu
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 1

11 years ago

Vanhojen diojen skannausta näytetään mainostavan, mutta onnistuukohan diafilmin skannaus suoraan kehityksen yhteydessä myös cd:lle ? Eli onko tämmöistä liikettä, joka vielä lähettäisi postitse tänne maaseudullekin ?
 
Avatar
pikkuteemu
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 7257
Paikkakunta: Hervanta
Viesti:

11 years ago

[quote=""Egu""]Vanhojen diojen skannausta näytetään mainostavan, mutta onnistuukohan diafilmin skannaus suoraan kehityksen yhteydessä myös cd:lle ? Eli onko tämmöistä liikettä, joka vielä lähettäisi postitse tänne maaseudullekin ?[/quote]Eiköhän nämä E6 laitokset pureta jo muutenkin.
Jossakin ketjussa jo tästä oli juttua, mutta laitetaan se tähänkin.
Miksi skannausta _kuvien_ yhteydessä kannattaa myydä on syy että digilabbisten tuottama prosessijäte on skannit negoista. siis homma menee niin että ruutu valotetaan eli skannataan ja vedostetaan eli printataan skannista.
E6 matsku joudutaan skannaamaan erikseen ja maksu on sen mukaan...
...mutta voihan tuollanen palvelu toki jollakin olla.
 
valtsu
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 1931

11 years ago

Periaatteessa diafilmi menee saman koneen läpi ihan yhtä kiltisti kuin nega, mutta leikattu ruutu on taas työläämpi oli sitten nega, possa tai mv. Eli luiskat ja leikkaamattomat filmit saattaa saada jostain edullisestikkin. Muistelen Fotoykkösen tarjoavan moista aika edullisesti E6-kehityksen yhteydessä. Laadusta en sitten sano mitään suuntaan enkä toiseen.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: oraakkeli, rangefinderfreak, vctr ja 8 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä