mkoskenn
Liittynyt: 9 years ago
Viestit: 28

1 week ago

Ei minunkaan Leica kutoseni syö paristoja. kestävät aika tovin, yhtä hyvin kuin muissakin omistamissani kameroissa.
 
anttihaataja
Kuvat.fi VIP
Liittynyt: 6 months ago
Viestit: 41

1 week ago

Tärkeintä on, että on hauskaa ja mielenkiintoista. Ostin itse vähän aikaa sitten myös kinofilmikameran kymmenen vuoden tauon jälkeen. Kaksi rullaa kuvattu ja odottamassa kehitystä😊
 
Vannesniemi
Liittynyt: 2 years ago
Viestit: 31

6 days ago

sodeto kirjoitti:
Tämä ei välttämättä ihan sovi tähän ketjuun mutta en viitsi uutta perustaa. Aina sillon tällöin iskee tuo Leicakuume ja tähän asti olen pystynt olemaan hankkimatta. Olen ennenkin kokeillut mittatetsinkameralla kuvaamista, mutta ei oiken ole iskenyt. Mutta taas alkoi Leicakiinnostus heräämään, ja jos se nyt vaatii sen Leican jotta kuvausinto taas heräisi... M6 tai M6 TTL on lähinnä käynyt mielessäni. Muutama päivä sitten juttelin yhden Leicaomistajan kanssa ja hänen mukaan M6 on paristosyöppö ja oli sitä mieltä että kannattaisi ennemin hankkia M4 kun M6. Mitä kokemuksia tämän foorumin käyttäjillä? Onko tuossa paristojutussa perää? Ja mitä mieltä olette muuten siinä M4 vs M6 asiassa? Irtomittarin kanssa puljaaminen ei niin hirveästi kiinnosta sen takia olen ollut M6 puolella. Kertokaa mielipiteitänne.
Mun M6:ssa on kestäny patterit viime kesästä tähän päivään, kamera on melkein aina autossa kun lähden töihin. Siis talvellakin parhaimmillaan noin -30 asteen pakkasillaki autossa aina, nää nykyset patterit kestäny tällähetkellä noin 120- rullaa. Ostin kameran ja vaihoin patterit siinä 100- rullan kieppeillä. En ole huomannut mitään eroa pattereiden kulumiseen onko vehe viritetty vai ei. Onhan ne patterit melko kalliita(8-9 €) , jos ostaa niitä energizerin "parhaita", mutta kestää niin pitkään ettei mitään väliä.
 
Vannesniemi
Liittynyt: 2 years ago
Viestit: 31

6 days ago

Vannesniemi kirjoitti:
Tulipa yhtäkkiä kummallinen viiru tuohon tarkennus ruutuun, toisaalta eipä tuo nyt paljoa häiritte. Ehkä lähtee samalla tavalla poiskin ku tullukki.

Siittä huolimatta on se Leicalla kuvaaminen vaan ihan oma juttunsa, vaikka tuotokset ei mitään päätähuimaavia olekkaan!
On se Leica vaan ihme vehe. Karva hävinnyt etsimestä :D ei taia muut merkit kyetä vastaavanlaiseen..
 
Avatar
Jukkis71
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 17423

3 days ago

Leica taas käsissä ja aijai, niin se vain into palautuu.
 
Jaakko
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 1055

3 days ago

No minäkin asian myöntämään.

Hei kaikki, olen Jaakko ja ostin Leican. Malli M2. Ja vuosia hukassa ollut kuvausinto palasi just saman tien, kun kameran käsiini sain. On se jämäkkä.
 
Avatar
Juke.K
Liittynyt: 10 years ago
Viestit: 14274
Paikkakunta: Lapua
Viesti:

3 days ago

Pitäää taas kokeilla palauttaako filmi Leica kuvausinnon. Vielä tiukka viikonloppu töitä jonka jälkeen on taas aikaa Leicaa ulkoiluttaa vaikka yötä päivää elokuuhun asti.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä