Boost
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 604
Paikkakunta: Turha keskustelija

12 years ago

Törmäsin otsikon mukaiseen filmiin Telefoton sivuilla ja nopean googletuksen tuloksena en löytänyt filmistä kommentteja juurikaan muilta kuin tähtikuvaajilta. Onkohan kukaan laukkulaisista uskaltautunut kuvaamaan ko. filmillä jotain muutakin?
Omissa kameroissa kun asustaa usenmiten Provia 100F ja toisinaan se on auttamattoman hidasta. Tuota Kodakkia kun nähtävästi uskaltaisi prässätä aina 800 asaan asti. Tekeekö tuolla mitään? Raetta saa olla, kunhan se on 'kaunista'.
 
Tipe
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 2578
Paikkakunta: Jämsänkoski
Viesti:

12 years ago

[quote=""Boost""]Törmäsin otsikon mukaiseen filmiin Telefoton sivuilla ja nopean googletuksen tuloksena en löytänyt filmistä kommentteja juurikaan muilta kuin tähtikuvaajilta. Onkohan kukaan laukkulaisista uskaltautunut kuvaamaan ko. filmillä jotain muutakin?
Omissa kameroissa kun asustaa usenmiten Provia 100F ja toisinaan se on auttamattoman hidasta. Tuota Kodakkia kun nähtävästi uskaltaisi prässätä aina 800 asaan asti. Tekeekö tuolla mitään? Raetta saa olla, kunhan se on 'kaunista'.[/quote]

No raapaseppa Provia 400 konheeseen, niin prässäys ISO800:aan sujuu kuin tanssi ja melkoisen rakeettomalta pohjalta. Negoissa suosittelisin Pro 800Z:aa, eli entistä NPZ:aa =)
 
Boost
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 604
Paikkakunta: Turha keskustelija

12 years ago

[quote=""Tipe""]No raapaseppa Provia 400 konheeseen, niin prässäys ISO800:aan sujuu kuin tanssi ja melkoisen rakeettomalta pohjalta. Negoissa suosittelisin Pro 800Z:aa, eli entistä NPZ:aa =)[/quote]
Nelisataista Proviaa on joskus tullut rulla kuvattua, ilman mitään prässäyksiä. Jostain syystä filmi ei sytyttänyt lainkaan. Tiedä sitten miksei.
Täytynee huomenissa soitella tuonne Telefotoon ja kysäistä myyvätkö E200:ta pienemmissä erissä kuin netissä tilattavana oleva viiden rullan paketti. Kun ei viitsisi maksaa vittäkymppiä pelkästä kokeilusta...
Negoihin en viitsisi sotkeutua, kehityslaatu kun vaihtelee liikaa.
 
Tipe
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 2578
Paikkakunta: Jämsänkoski
Viesti:

12 years ago

[quote=""Boost""][quote=""Tipe""]Negoihin en viitsisi sotkeutua, kehityslaatu kun vaihtelee liikaa.[/quote][/quote]

No yleensä vähemmin, kuin valotustarkkuus =)

Ei mulla ole ollut ongelmia ja nyt vkl:n jälkeen testiin lähtee JP Fotoprocessiin.. sittenhän sen näkee.
Filmit on pitkälti Fujin matskua, ehkäpä 1 Agfakin sekaan mahtuu.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Mirrored ja 5 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä