haka
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 79

11 years ago

[quote=""pikkuteemu""][quote=""haka""]Kinofilmidiat... noo varauksin OK. [/quote]melko softia?
ei printeiksi?[/quote]
Sanotaan nyt vaikka niin etteivät omat skannaukseni kinofilmeistä ole innostaneet teettämään seinälle niistä. Näyttävät lievästi suttuisilta jossa osasyynä toki kuvausobjektiivien vajavaisuus. Samaa soppaa hämmentää edullisen digijärkkärini tuottama täysin tyydyttävä laatu tulostettuna 40x50 kokoon. Noista kinofilmiskannauksista ei siis tule tässä ympäristössä kilpailukykyisiä.

Lisäys: Tämä on tietenkin omaa mielipidetekstiäni pohjautuen omaan kokemukseen, järjestelmällistä vertailututkimusta en todellakaan ole asiassa suorittanut.

Lisäys 2:
Laaja tietotulva on ainakin kohteessa : http://groups.yahoo.com/group/Epson_Scanners/
 
Avatar
Markus Hautaniemi
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 1267
Paikkakunta: Kokkola
Viesti:

11 years ago

[quote=""pikkuteemu""][quote=""Markus Hautaniemi""]Itselläni on Canon CanoScan 9950F, olen ollut siihen tyytyväinen.[/quote]mihin tarkoitukseen oot käyttänyt?[/quote]Olen skannanut sillä enimmäkseen negatiiveja, DIA-filmejä ja joskus paperikuvia.
Nikon F6 on universumin paras kinofilmikamera.
 
anttiche
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 13
Paikkakunta: Helsinki

11 years ago

Ostin taannoin Epsonin 4490:n. Väittivät että tekee samaa jälkeä kuin 4990, mutta puolet halvemmalla. Työpaikalla olen skannaillut tuolla 4990:lla ja jotenkin ko skannit tuntuvat paremmilta, voi olla että kyse on fiiliksestä tai sitten on oikeasti parempia. Jokatapauksessa tuo ensin mainittu on ihan oiva peli kun sen suhteuttaa hintaan. Tietenkin jos olisi noita rahoja riittävästi niin ei tarvitsisi leikkiä tasoskannerilla... saakeli kun ei oo....
Antti Kemppainen

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: elok, Kimo, Tuus4 ja 10 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä