angulex
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 3203

11 years ago

Ja Color-kolmion palveluksessa jatkaa edelleen huippumonttööri Jyrki Ylinen, maan taitavin ja tietävin Hasselblad-mekaanikko. Kun on hienot kamerat kannattaa varmaan käyttää hienojen kameroiden huoltopalvelua. Ylisellä osaamisensa lisäksi käytettävissä osavarasto, asianmukaiset työkalut, asianmukaiset voiteluaineet, asianmukaiset mittalaitteet, tehtaan korjaamo-ohjeet ja -tuki. Kannattaa käyttää hyväkseen.

Kerkko K.
 
turkkila
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 347

11 years ago

[quote=""Heli""]Ai niin, löytyyköhän näihin mistään noita hihnoja?[/quote]

Kyllä löytyy, minulta saat aivan uuden.

turkkila
 
Avatar
Heli
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 6924
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

11 years ago

Minu runko on sit näköjään vuodelta 1973 ja perä 1965.

Ai niin, ihan tavallinen perä tää kait on?
 
RDahl
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 8197
Paikkakunta: Helsinki

11 years ago

[quote=""Heli""]Joo, kameran myyjä antoi (Turusta saakka) tilisiirron mukaan ja kaks viikkoo maksuaikaa. Saan palauttaa ellei miellytä. Ja pakko sanoa että miellyttää. Jestas, tää on I-H-A-N-A. Ihan totta, rakkautta ensi silmäyksellä. Optiikka ja runko toimivat moitteetomasti yhdessä. Tuo tuli kuilun kans ja samalla ostin siihen Kievin (kyllä vaan) mittaprisman ja hyvin toimii sekin.

Eka testirulla on räpsitty ja käytetty kehityksessä. Ei muuta vikaa kuin se, että perä vuotaa. Onkos meillä perätaitajia tämän asian suhteen? Samalla täytyy sanoa, että vaikka tossa on tuo rohjake mittaprisma päällä niin käsivaralta kuvaus onnistuu vallan mainiosti.

Saanko hehkuttaa? Mä sain tämän kyllä omasta, ja parin muunkin asiasta jotain ymmärtävän mielestä, halvalla ja ette usko kuin siisti tää on. Runko on kuin uusi, kuilussa vähän kulumia mutta ymmärrettävää tän ikäisellä kameralla. Toki alapuolelta tuosta mistä pannaan jalustaan kii, löytyy myös kulumaa, mutta sekään ei oo ongelma.

Siis jestas, en oo turhaan odottanu Pähkinää, tää on UPEA. Joo, mä olen ihan ekstaasissa ;-)! Mutta ymmärrystä, tää on ollu mun Iso Unelma.

Ai niin, löytyyköhän näihin mistään noita hihnoja?

ps. on se muuten aika uskomatonta tarkentaa tommosella prismalla tai kuilulla... Ja hei, mä löysin vahingossa peilin lukituksenki ;-D! Ja vaikka on niin paljon muistettavaa niin muistan kaiken mitä mulle opastettiin... Pähkinä ja mä kuulutaan yhteen :-D![/quote]

Kerros nyt vielä minkä mallin ostit C vai C/M vai joku uudempi?
Kaikilla on valokuvamuisti, joillakin ei vain ole filmiä.
----------------------------------------------------
Blogi vanhoilla menetelmillä kuvaamisesta
 
Avatar
Heli
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 6924
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

11 years ago

Raimo, C/M:hän minä.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Kasimir ja 8 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä