motris
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 2775
Paikkakunta: Helsinki

11 years ago

[quote=""MikkoK""]Ei ole kokemusta eikä tietoa, mutta entäs http://www.fotoyks.fi/ ?
[/quote]
Diat olen Fredrikinkadulla kehityttänyt. Eipä ole moitteen sijaa. Nopeaa ja riittävän edullista. Kun pohjoisempi lopetettiin, niin tuolta saa muutenkin nykyään kaikki. Tai ainakin tiedon mistä voi hakea.
 
Zephania
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 702
Paikkakunta: Tukholma
Viesti:

11 years ago

En itse ole filmejä (vielä) kehityttänyt, mutta jos digikuvista haluan paperikopiot, niin vien ne Fotokungenille (Kocksgatan 1, Tukholma). 20x30cm:n suurennos maksaa 19 Skr, eli noin kaksi euroa.
http://www.karinstenvall.com
I like my gore in buckets
 
Avatar
Markus Hautaniemi
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 1267
Paikkakunta: Kokkola
Viesti:

11 years ago

Teetin äskettäin DigiExpress nimisessä nettipalvelussa digikuvastani 30x45 cm kokoisen kuvan(Metallic Huippukiiltäväpintainen paperi). Kuva maksoi 8,5 euroa. Kuvanlaatu oli mielestäni erittäin hyvä.
Nikon F6 on universumin paras kinofilmikamera.
 
Lada66
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 98
Paikkakunta: Turku

11 years ago

Täältä myös kehuja Turun Kuva-Paijulalle. Kehitysten lisäksi maininnan arvoista on ammattitaitoinen vedostus (sekä filmistä että digistä). Nyt ovat vielä hankkineet uudenkarhean labran, vedostukset negoista ja dioista toimii automaattisella pölynpoistolla. Tuli Realasta saatanan hyvää jälkeä, kun kokeilin 25*30 koossa.
 
pleppanen
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 1572

11 years ago

[quote=""Markus Hautaniemi""]Teetin äskettäin DigiExpress nimisessä nettipalvelussa digikuvastani 30x45 cm kokoisen kuvan(Metallic Huippukiiltäväpintainen paperi). Kuva maksoi 8,5 euroa. Kuvanlaatu oli mielestäni erittäin hyvä.[/quote]
Minun kokemukseni ovat olleet kovasti vaihtelevat. Kerran sain erinomaiset vedokset, joissa tosin negat oli naarmutettu skannauksen jälkeen.
Toisella kerralla digikameran käsittelemättömät tiedostot tuottivat ylisaturoitunutta jälkeä vihreän suuntaan. Masentava kokemus.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä