eeetu
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 84
Paikkakunta: Lohja

12 years ago

Paljonkohan kannattaa maksaa vajaat puolivuotta sitten vanhentuneista MV-filmeistä verratuna tuoreisiin vastaaviin. Filmit ovat olleet pakastimessa eli luulisi että ovat käyttökelpoisia. Onko 1,60 euroa liikaa Fujin Neopan Acros 100 kinofilmeistä/rulla.
 
Quiquern
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 20655
Viesti:

12 years ago

[quote=""eeetu""]Paljonkohan kannattaa maksaa vajaat puolivuotta sitten vanhentuneista MV-filmeistä verratuna tuoreisiin vastaaviin. Filmit ovat olleet pakastimessa eli luulisi että ovat käyttökelpoisia. Onko 1,60 euroa liikaa Fujin Neopan Acros 100 kinofilmeistä/rulla.[/quote]

Ottamatta sen kummemmin kantaa hintaan (vaikka olenkin saanut vanhentuneita kauppafilmejä ilmaiseksi) niin pakastimessa filmi ei vanhene, joten ne toki ovat käyttökelpoisia ..ja olisivat sitä vaikka olisvat olleet huoneenlämmössäkin. Noissa pvm:ssä on paljon hätävarjelun liioittelua.
Waldo's Peoplen Waldo:

"Itseensä pitää luottaa, eikö niin?"
 
Avatar
ekohippi
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 906

12 years ago

[quote=""Quiquern""]pakastimessa filmi ei vanhene, joten ne toki ovat käyttökelpoisia ..ja olisivat sitä vaikka olisvat olleet huoneenlämmössäkin. Noissa pvm:ssä on paljon hätävarjelun liioittelua.[/quote]
Totta, tähän mennessä ainoat mustavalkofilmit, joissa on ollut säilytyksestä ja iästä johtuneita ongelmia, olivat 1967 vanhaksi menneitä Guilleminotin rullafilmejä joita ei taatusti oltu säilytetty edes viileässä ;)
Holgamiesten Dennishopper, kaikkien janoisten sankari
 
matti
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 1569
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

12 years ago

Itse ostin hitusen vanhaa Neopania (ISO-400) 2 euron rullahintaan...

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 12 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä