hsm
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 845
Paikkakunta: Helsinki

8 months ago

 
motris
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 2775
Paikkakunta: Helsinki

8 months ago

Erittäin hyvältä vaikuttava pimiö.

En pikaisella silmäyksellä huomannut, pitääkö kuulua yhdistykseen, jotta voi vuokrata? Kerrotaan kyllä, että on jäsenten käytettävissä.

Pahoittelut, jos ei kuulu tämän ketjun aiheeseen, mutta kun näitä pimiön etsimishankkeita on ajoittain, ja varsinkin keväisin ja syksyisin. Niin ajattelin heittää ilmaan ajatuksen. Helsingissä kannattaa kysellä tilakeskuksesta tiloja. Kaupungilla on paljon tiloja omistuksessaan (mm. hitas takia). Harrastus-/yleishyödylliseen käyttöön niitä luulisi saavan edullisestikin. En tosin varma ole, mutta jos tarvetta pimiölle/studiolle harrastuspohjalta on ja asuu Helsingissä, niin vinkkaan kyllä kysymään tilakeskukselta.
 
ppohja
Liittynyt: 7 years ago
Viestit: 267

8 months ago

https://pimiotaiteilijat.fi/jaseneksi
Yhdistyksen jäsen voi vuokrata pimiötilaa yhdistykseltä käyttöönsä kahdella tavalla: maksamalla vuosimaksun tai päivämaksua vastaan. Kukin jäsen maksaa materiaalit (vedostuspaperit ja kemikaalit) itse. Hintoihin sisältyy jätekuljetus.Mikäli ei ole vedostanut pitkään aikaan, suosittelemme yhdistyksen peruskurssille osallistumista.

1. VUOSIMAKSU: 400 € / vuosi. Vuosimaksun maksettuaan jäsen saa oman avaimen tilaan ja on oikeutettu pimiötilan rajattomaan käyttöön ja voi lainata yhdistyksen filmikameroita. Pimiössä voi vedostaa ympärivuorokautisesti.

2. PÄIVÄMAKSU: 30 € / päivä. Päiväkäyttäjänä jäsen saa työmestarilta avaimen käyttöönsä vedostusrupeaman ajaksi. Päivämaksuun sisältyy yksi vuorokausi pimiötilan käyttöä.
ts. vain jäsenille, jäsenmaksu 50€/2017.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Mirrored ja 9 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä