Teemu Laine
Moderaattori
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 7986
Paikkakunta: Turku
Viesti:

1 year ago

Kuten tarkkasilmäisimmät jo varmasti huomasivat, tänään on historiallinen päivä kun Kameralaukku.com ja Kuvat.fi yhdistävät voimansa. Kuten osa käyttäjistä tietää ja loput ovat varmaan huomanneetkin, että olen viimeaikoina ollut aina vain vähemmän ja vähemmän läsnä ja tälle on syynä niin työ- kuin perhe-elämän puolella tapahtuneissa muutoksissa. Tulevaisuutta suunnitellessa minulle alkoi valkenemaan se, että Kameralaukku.com:lle varattu aika ei tule tästä ainakaan lisääntymään, joten kaikki mahdollinen kehitystyö olisi lyötävä jäihin. Kameralaukku.com:n ylläpito on ollut minulle mitä mahtavin kokemus ja tietyllä tapaa "elämäntyö" ja olisi sääli, jos palvelu kuihtuisi ja lopulta kuolisi pois sen takia, että en kykene tarjoamaan sille sitä aikaa ja rakkautta mitä sivuston kehittäminen vaatisi ja käyttäjät ansaitsisivat.

Pitkän mietinnän jälkeen päädyin lopputulokseen, että sivuston ylläpitäjän valtikka on siirrettävä eteenpäin ja tämän päätöksen sinetöi Kuvat.fi-palvelun ylläpitäjien kanssa käydyt keskustelut, joiden yhteydessä kävi ilmi, että heillä on tahtotila, aikaa ja kaikki tarvittavat resurssit pitää Kameralaukku elossa ja kehittää palvelua eteenpäin, jotta se täyttäisi käyttäjien tarpeet nyt ja tulevaisuudessa.

Kameralaukun siirtyminen Kuvat.fi:n ylläpitoon tuo loistavat resurssit sivuston jatkuvaan kehittämisen sekä uusien ominaisuuksien ideointiin ja tarjoaa samalla erinomaiset synergiaedut heidän muiden palveluiden kanssa.

Tällä päivämäärällä siirrän ylläpitäjän valtikan eteenpäin ja otan itse samalla askeleen taka-alalle. Sivuston ylläpitoon tai moderointiin ei tule muutoksia, vaan moderaattoreina jatkavat samat henkilöt kuin tähänkin asti. Jatkan vielä palvelun taustajoukoissa siihen asti, että sivuston siirto valmistuu ja sen jälkeen siirryn hieman toisenlaisiin tehtäviin. Tänään nähty alustan vaihto ja ulkoasun parannus on vain alkua, mutta tulevaisuuden kuvioiden valottaminen jää uusille ylläpitäjille.

Kiitos kaikille käyttäjille menneistä vuosista! Tätä kautta on tullut paljon ystäviä ja sitäkin enemmän hienoja muistoja, joista olen ikuisesti kiitollinen. Iso Kiitos myös aktiiviselle moderaattoriporukalle, joita ilman emme olisi pääseet näinkään pitkälle!

Ystävällisin terveisin,

Teemu
 
Avatar
Kuvat.fi
Kuvat.fi VIP
Liittynyt: 1 year ago
Viestit: 147

1 year ago

Kiitos paljon Teemulle ja kaikille kameralaukku.com käyttäjille! Meillä on hienoja ideoita varsinkin tämän keskusteluforumin galleriaosuuden kehittämiseen, lisäksi toivomme palautetta sekä kehitysideoita käyttäjiltä. Niitä voitte jättää tänne Kehityskeskustelu osioon tai lähettää sähköpostitse osoitteella info@kameralaukku.com

Uudistamme loppuvuoden aikana myös http://www.objektiivi.info sivuston josta löytyy yli 1500 linssin esittelyt, ja liitämme sen samaan kokonaisuuteen Kuvat.fi-yhteisön sekä tämän keskustelusivuston kanssa.

Terveisin,

Kuvat.fi -ylläpito
http://www.kuvat.fi
 
jarski
Liittynyt: 9 years ago
Viestit: 265

1 year ago

Olipa yllätys mitä täällä oli tapahtunut, odotan mielenkiinnolla kasvaneen yhteisön keskusteluja. Kiitos että siirsitte Laukun tunnukset uuteen foorumiin, login meni läpi hienosti.
 
RDahl
Moderaattori
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 8188
Paikkakunta: Helsinki

1 year ago

Iso kiitos Teemulle kaikista vuosista
 
Avatar
simos
Moderaattori
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 9520
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

1 year ago

Juu. Iso kiitos jaksamisesta... mut eihän se tähän jää ??
 
Avatar
jhalmu
Liittynyt: 9 years ago
Viestit: 8896
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

1 year ago

Kiitokset Teemulle. En tiedä totunko tähän ulkoasuun, mutta kahellaan.
 
Avatar
AnselA
Paid subscriber
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 9443

1 year ago

Kiitos Teemu.
 
Avatar
paraneva
Kuvat.fi VIP
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 9452
Paikkakunta: Vantaa

1 year ago

Tuhannesti kiitoksia Teemulle pitkästä ja ansiokkaasta puurtamisesta, tämä on kuitenkin aina ollut se kotoisin paikka verkkomaailmassa.
 
Avatar
Jsaasta
Moderaattori
Liittynyt: 9 years ago
Viestit: 1682

1 year ago

Kiitos Teemu, mahtaa olla haikea olo kun lapsi(tai aikamies poika) lähtee maailmalle..
 
3js
Liittynyt: 8 years ago
Viestit: 723

11 months ago

Kiitos Teemu.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä