Kameratori.fi
Kameralaukku partner
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 4 years ago
Viestit: 36

2 years ago

Kameratori.fi laajenee johtavaksi kotimaiseksi käytettyjen tuotteiden kauppapaikaksi.

Kameratori.fi sivusto saa ylpeänä julkistaa kaksi uutta myyjää verkkokaupassaan 1.4.2015 alkaen; Helsinkiläinen Studiovarustamo Oy sekä espoolainen Foto-Tapio Oy. Ennestään kameratori.fi verkkokaupassa on toiminut verkkokaupan perustanut tamperelainen Kameratori Oy sekä alkuvuonna mukaan liittynyt turkulainen Jas Tekniikka Oy.

Kameratori.fi pyrkii luomaan niin valokuvauksen harrastajille kuin alan ammattilaisillekin helppokäyttöisen, luotettavan ja stimuloivan verkkokaupan, jonka kautta on vaivatonta hankkia uutta kalustoa. Usean eri myyjän tarjonta takaa valikoiman kiinnostavuuden ja vaihtuvuuden, sekä parhaimmillaan tarjoaa asiakkaalle miellyttävää ajanvietettä harvinaisten keräilytuotteiden ja vanhojen klassikoiden kuolaamisen parissa.

Studiovarustamo Oy tuo Kameratorille täysin uuden tuotesegmentin, eli käytetyt studiotarvikkeet. Studiovarustamon kymmenien vuosien kokemus ammattilaitteiden ja alan ammattilaisten kanssa tarjoaa samalla myös kuluttajille mahdollisuuden päästä alulle studiolaitteiden käyttöön käytettyjen tuotteiden ja myyjän vinkkien kautta. Studiovarustamo myy myös Canonin laitteita uutena.

Foto Tapio
on perheyritys joka on yli 40 vuotta palvelut espoolaisia asiakkaita Tapiolassa. Heillä on perinteisesti erittäin hyvä valikoima huippukuntoisia käytettyä Nikonin ammattitason kalustoa uuden tavaran lisäksi. Espoolaisille valokuvaajille juuri helpottui kameroista eroon pääseminen huomattavasti!

Verkkokauppaa tullaan jatkossakin kehittämään entistä intuitiivisemmaksi ja helpommin selattavaksi tuotemäärän lisääntyessä. Kameratori.fi verkkokauppa ei tingi missään vaiheessa tuoteilmoitusten laadusta, tuotearvioinnin kriteereistä tai asiakaspalvelun sujuvuudesta. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia myyjän luotettavuudesta, sillä kaikki myyjät toimivat samoilla laatuehdoilla verkkokaupassamme.

Terveisin
Kameratorin väki
www.kameratori.fi
Liitteet
1.4. Facebook mainos.png
1.4. Facebook mainos.png (383.47 KiB) Katsottu 1240 kertaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä