Kameratori.fi
Kameralaukku partner
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 4 years ago
Viestit: 36

1 year ago

Kuva

Tiedote 5.1.2015

Kameratori Oy on Tampereella sijaitseva käytetyn kuvauskaluston ammattilainen, jolla on oma sisäinen huoltotoiminta. Yritys on perustettu 2010 ja sen kautta on liikkunut kohta 20 000 valokuvaustarviketta Suomeen ja maailmalle yli 40 maahan. Kameratorilla on tällä hetkellä viisi täysipäiväistä työntekijää ja yrityksen toiminta on kasvanut jokaisena vuonna.

Haemme huoltoomme lisävoimia jo olemassaolevan huoltomiehen avuksi. Etsimme hakijalta pitkäaikaista sitoutumista mekaanisten kameroiden huoltoon, sillä mekaanisten kameroiden huoltamisen tietotaidon säilyttäminen Suomessa tulevina vuosikymmeninä on koko valokuvausalan etu.

Hakemuksessa eduksi nähdään kokemus kameroiden tai muun hienomekaniikan tai elektroniikan huollosta ja/tai harrastuneisuus valokuvaukseen. Erityistä plussaa annamme  hakijalle kokemuksesta filmikuvaamisesta, filmikalustosta ja filmien kehittämisestä. Tähän työhön ei varmasti ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa oppia, ja kokeneellekin huoltomiehelle tulee uusia pulmia vastaan päivittäin. Työ vaatii kykyä mekaaniseen ongelmanratkaisuun ja tiedonhakuun.

Uudelle huoltomiehelle tarjoamme Mestari-Oppilas -mallin mukaista koulutusta, jossa huoltotietoa siirretään käytännön työn kautta uudelle tekijälle. Koulutusta pyrimme täydentämään hienomekaniikan- tai metallialan perustutkinnon oppisopimuskoulutuksella, joka suoritetaan työn ohessa.

Paikka tullaan täyttämään kevään 2016 aikana joustavasti - tällä palstalla ilmoitetaan kun tehtävään on löytynyt sopiva henkilö.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera:
tj Jussi Lehmus
0503036000
jussi@kameratori.fi
 
pukki81
Liittynyt: 10 years ago
Viestit: 219

11 months ago

Joko on löytynyt?
 
Avatar
mlphotic
Kuvat.fi VIP
Liittynyt: 4 years ago
Viestit: 3645
Paikkakunta: Ihari/Utsjoki

9 months ago

Onko Jussi löytynyt? Vois tulla morjestaan.
 
Kameratori.fi
Kameralaukku partner
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 4 years ago
Viestit: 36

8 months ago

Hakemuksia otamme aina mieluusti vastaan vaikka aktiivista rekryä ei juuri nyt olekaan päällä. Hakemukset voi lähettää jussi@kameratori.fi

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä