Kameratori.fi - Esittely

Suomen kattavin käytettyjen kameroiden kauppa ostaa, vaihtaa ja myy! Uusimpia uutisia ja tarjouksia täällä! Lue lisää osoitteessa https://www.kameratori.fi
Kameratori.fi
Kameralaukku partner
Viestit: 33
Liittynyt: 4 years ago

Kameratori.fi - Esittely

Viesti Kirjoittaja Kameratori.fi » 4 years ago

Kameratori.fi on Suomen ensimmäinen käytettyyn valokuvauskalustoon keskittyvä internetkauppa.

Kameratori myy Tampereen toimitiloista käsin kuntotarkistettua kuvauskalustoa Suomeen ja maailmalle. Ostetuilla tuotteilla on aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, jolla takaamme täyden tyytyväisyyden asiakkaalle.

Kameratori myy, vaihtaa ja ostaa kaikkea valokuvausalaan liittyvää kalustoa. Meille on helppo myydä ylimääräiset välineet pois ja vielä helpompaa on ostaa tarpeellista tilalle. Nettisivuilla maksu käy kätevästi verkkopankin, luottokortin tai PayPalin avulla tai voit tilata tuotteen kotipostiin postiennakolla tai osamaksuilla maksupalvelutarjoajien kautta.

Haluamme palvella suomalaisia kameraharrastajia mahdollisimman reilusti ja laajamittaisesti. Autamme myös ostoissa ulkomailta, mikäli tuotteita ei Suomesta löydy. Kameratori.fi:n lisäksi tuotteitamme myydään kansainvälisessä nettihuutokauppasivustossa eBay:ssä ja kansainvälisellä sivustollamme:

http://www.kameratori.fi
http://www.facebook.com/kameratori
http://stores.ebay.ie/Kameratori
http://www.kameratori.com

Showroomimme ja varastomme ovat Tampereella Koskikeskuksen vieressä, Hatanpään Valtatie 5:ssä. Olemme avoinna 11-17 torstaisin ja perjantaisin, muina päivinä sopimuksen mukaan.

Puhelin 0102311777
Sähköposti info@kameratori.fi

Postitusosoite:Kameratori.fi, PL 258, 33101 Tampere
Viimeksi muokannut Kameratori.fi, 8.9.2013 klo 15.17. Yhteensä muokattu 1 kertaa.