Temsku
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 1 year ago
Viestit: 15

1 year ago

Onko tarvikeakkukahvoissa eroja? Olen löytänyt seuraavia merkkejä Jupio, Commlite, Meike. Kamerana siis Nikon D7200
 
tolvpas
Liittynyt: 1 year ago
Viestit: 9

1 year ago

Moi,

Juurikin tänään laukesi 1,5 vuotta käytössä ollut Pixel akkukahva (vastaa MB-D15 Nikonin kahvaa). Kahva toimi muuten ok, mutta kiristys runkoon alkoi jäykistyä ja lopulta en enää sitä uskaltanut kiinni ruuvata. Kun purin kahvan, näkyi halpa hinta materiaaleissa ja suunnittelussa. Kiristyspyörä pyörittää kahta pienempää hammaspyörää (jotta saadaan riittävä momentti kiristykseen) ja toisen hammaspyörän akseli oli katkennut.

Alkuperäisen hinta vain askarruttaa edelleen. n.280e kahvasta on kyllä kova hinta...

Tuo tarvikekahva oli muuten hyvä. Tykkään erityisesti parantuneesta otteesta kamerasta. Nyt kun sitä ei ole, tuntuu kamera jotenkin lelulta. Uusi kahva on hankittava. Nyt vaan mietittävä vieläkö ostaisi toisen 60e kahvan (yht. 120e mennyt ;) vai joko vaihtaisi "oikeaan"...

Pasi
 
Avatar
sahe69
Paid subscriber
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 10298

1 year ago

Mulla on tällainen Nikon D800:ssa. Eipä ole ollut mitään motkottamista joskaan kovin rankkaa käyttöä mulla ei kamat näe. Toisaalta sama tilanne lienee valtaosalla harrastajista?

https://www.fasttech.com/p/4247700
 
tolvpas
Liittynyt: 1 year ago
Viestit: 9

1 year ago

Moi,

Tilasin pienen pähkäilyn jälkeen uuden kopion. Meike nimeltään, hinta 220é(!!) alle Nikonin oman. Ajattelin että jos kestää taas 1,5 vuotta niin silti voin vielä kassillisen näitä ostaa :grin:

Netin syöverit olen tutkinut ja ei kyllä mitenkään löydy perusteita tuolle Nikonin hinnoittelulle.

P.S. koskahan Nikon (ja muut) saisivat hilattua itsensä 2000 luvulle ja mahdollistaisivat kameroiden lataamisen esim. micro usb latureilla (suoraan laturilla kameraan). Erittäin vanhanaikaista edelleen kaivaa akkua esille ja asentaa erilliseen laturiin.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä